banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İstanbul'da öğretmenlere FETÖ operasyonu

İstanbul'da görevli Bylock kullanıcısı 100 öğretmen hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

06 Haziran 2017 Salı 15:46
İstanbul'da öğretmenlere FETÖ operasyonu
banner304
İstanbul'da öğretmenlere FETÖ operasyonu
Tabela

İstanbul'da görevli Bylock kullanıcısı 100 öğretmen hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
istanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri terör örgütü FETÖ ile bağlantılı olduğu belirlenerek açığa alınan Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı çalışan okul müdürü, müdür yardımcısı ve öğretmenlere yönelik sabah saatlerinde operasyon düzenledi.
 
Hakkında yakalama kararı bulunan 100 öğretmenden 73'ü  gözaltına alındı. Gözaltına alınan 73 kişi Vatan Caddesi'ndeki Güvenlik Şube Müdürlüğüne götürüldü. Hakkında yakalama kararı bulunan şüphelilerin hepsinin örgütün şifreli mesajlaşma programı 'Bylock' kullandığı öne sürüldü. 27 ögretmenin ise yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. 
 
MALATYA’DA DA 14 ÖĞRETMEN GÖZALTINA ALINDI

Malatya merkezli iki ilde Fetullahçı Terör  Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında  meslekten ihraç edilen 14 öğretmen gözaltına alındı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde,  İl Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, FETÖ ile  iltisaklı ve irtibatlı oldukları gerekçeleriyle meslekten ihraç edilen  öğretmenlere yönelik Malatya ve Adıyaman'da 15 adrese operasyon düzenlendi.

Adreslerde yapılan aramada 14 eski öğretmen gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, emniyete götürüldü. Firari 1 zanlının ise arandığı öğrenildi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV