banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Temmuz 2025 Salı

Adnan EREN Şarkıları: Şiirden Besteye, Yıllara Uzanan Bir Müzik Yolculuğu

İşte Zarrab'ın yeni işi!

Yolsuzluk operasyonundan tutuklanıp serbest kalan İranlı iş adamı Rıza Zarrab, 'Alkolsüz otel zinciri' kuracak.

18 Mart 2014 Salı 10:42
İşte Zarrab'ın yeni işi!
banner267
İşte Zarrab'ın yeni işi!
Yolsuzluk operasyonundan tutuklanıp serbest kalan İranlı iş adamı Rıza Zarrab, 'Alkolsüz otel zinciri' kuracak.

Gazeteport'un haberine göre; Türkiye'yi sarsan 17 Aralık operasyonundan tutuklanıp, 73 gün sonra da serbest bırakılan İranlı iş adamı Rıza Zarrab'ın Türkiye'de 'Alkolsüz oteller zinciri' kurmak için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Zarrab öncelikle İstanbul'da 49 yıllığına bir bina kiralayarak, burayı otel yapmak amacıyla harekete geçti. Bu mümkün olmadığı taktirde mevcut bir oteli satın alarak, kendi zincir markasının ilk halkasını yaratmayı hedefledi. Ancak 17 Aralık operasyonu Zarrab'ın bu planını kesintiye uğrattı.

Zarrab'ın kurmayı planladığı oteller zincirinin 5 yıldız olarak öngörüldüğü ve restoranlar ile odalardaki mini barlarda, alkollü içki servisi bulunmayacağı belirtildi. Zarrab bu amaçla ‘İlkhanedan Otelcilik’ adıyla bir şirket kurdu. Daha sonra adı 'Arkla Otelcilik’ olarak değiştirildi. Şirketin faaliyet konuları ise otel, motel, yüzer otel, tatil köyü, gece kulübü, diskotek, lokanta, liman, marina gibi turistik tesis inşa etmek ve işletmek olarak tescillendi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV