banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Meclis Genel Kurulu'nda gerginlik

Meclis Genel Kurulu'nda CHP'nin grup önerisi görüşüldüğü sırada CHP milletvekilleri ile AK Parti milletvekilleri arasında gerginlik çıktı.

18 Şubat 2016 Perşembe 22:45
Meclis Genel Kurulu'nda gerginlik
banner322
Meclis Genel Kurulu'nda gerginlik
Meclis Genel Kurulu'nda CHP'nin grup önerisi görüşüldüğü sırada CHP milletvekilleri ile AK Parti milletvekilleri arasında gerginlik çıktı.

TBMM Genel Kurulu’nda partisi adına söz alan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, yaşanan terör olaylarına ilişkin CHP ve HDP’ye yönelik eleştirilerde bulundu. Tayyar, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem’in de saldırının olduğu gece sosyal medyadan “IŞİD yaptı” diye mesaj attığını iddia etti.
Tayyar’ın eleştirisine yanıt vermek için kürsüye gelen CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem’e AK Partili vekiller tepki gösterdiler. Bir türlü konuşamayan Eren Erdem, bir süre kürsüde bekledi.
AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Erdem konuşmaya başladığı esnada elindeki telefonla bir şey göstermek üzere kürsüye yürüyünce ortalık karıştı.
Genel Kurul’un ortasında bir süre karşılıklı atışan milletvekilleri Meclis Başkanvekili Akif Hamzaçebi’nin 15 dakika ara vermesi ile yatıştı.
Verilen aranın ardından kürsüye sırayla tekrar Eren Erdem geldi. Erdem'in ardından ise Şamil Tayyar konuştu.

CHP'li Özgür Özel, sataşma gerekçesiyle söz istedi.

Bu sırada Meclis Genel Kurulu'nda yaşanan tartışmaların devam etmesi üzerine Meclis Başkanvekili Hamzaçebi ikinci kez oturuma 30 dakika ara verdi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV