banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ömer Tuğrul İnançer'den skandal sözler

Ömer Tuğrul İnançer, TRT'de yine konuştu: “Çalışan kadın kocasının emrinde olmayı uygun bulmuyor ama patronuna hizmeti haysiyetine uygun buluyor”

21 Eylül 2013 Cumartesi 13:02
Ömer Tuğrul İnançer'den skandal sözler
banner266
Ömer Tuğrul İnançer'den skandal sözler
Ömer Tuğrul İnançer, TRT'de yine konuştu: “Çalışan kadın kocasının emrinde olmayı uygun bulmuyor ama patronuna hizmeti haysiyetine uygun buluyor”

TRT’deki ramazan programında söylediği, “Hamile kadınların sokakta gezmesi estetik değil” sözleriyle gündem yaratan Ömer Tuğrul İnançer yine gündeme geldi.

İnançer, TRT’deki “Ömer Tuğrul İnançer ile Gönül Dünyamız” isimli programda kadının ekonomik hürriyeti gibi aldatmacalardan vazgeçilmesi gerektiğini söyledi. İnançer, “Çalışan kadın ben kocama muhtaç değilim deyip yuvasını dağıtıyor” dedi.



İnançer TRT’deki programda şöyle konuştu:

EKONOMİK HÜRRİYET ALDATMACA: Evlilik kurumunun bugünkü empoze edilen, ‘Ben kendi ayaklarımın üzerinde dururum’, ‘kadının ekonomik hürriyeti’ gibi aldatmacalardan vazgeçilmesi lazımdır. İstatistikle meşgul olanlar boşanmaların kimler arasında olduğunu bir istatistiki anket yapıversinler.

PATRONUN HİZMETİNİ YAPIYOR: Çalışan kadından bahsediyorum. ‘Ben kocama muhtaç değilim’ diye evvela ailesini dağıtıyor. Kocasına muhtaç değil ama elin adamının patronunun hizmetinde olmayı haysiyetine uygun buluyor. Kocasının emrinde olmayı haysiyetine uygun bulmuyor.

EŞİM DEĞİL ZEVCEM OLUR: Ben eş demem. Eş yoktur, eşitlik yoktur. Ben karımla, çocuğumla eşit değilim. Eşim değil, zevcem olur. Karı da kurumsallığı anlatmak için kullanılır.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV