banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Palalı serbest kaldı!

Palalı adliyede serbest bırakıldı.

29 Ağustos 2013 Perşembe 15:24
Palalı serbest kaldı!
banner263
Palalı serbest kaldı!
Palalı adliyede serbest bırakıldı.
Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere elindeki "Zırh" tabir edilen bıçakla saldırarak biri polis iki kişiyi yaraladıktan sonra hakkında yakalama kararı çıkan Sabri Çelebi, dün gece Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gözaltına alındı. Adliyeye getirilen Sabri Çelebi'nin emniyette polislere “yakalanacağımı bile bile geldim” dediği öğrenildi... Palalı ifadesi alındıktan sonra Savcılık tarafından serbest bırakıldı.



Gezi parkı olayları sırasında Talimhane caddesi üzerinde gösteri yapan bir gruba elindeki "Zırh"tabir edilen bıçakla saldıran Sabri Çelebi, kendisini durdurmaya çalışan bir emniyet müdürünü yaralamış, bir kadın da Sabri Çelebi’nin tekmesinden kurtulamamıştı. Olaydan kısa süre sonra polis tarafından gözaltına alınan Sabri Çelebi, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Ancak Savcılığın serbest bırakmaya yaptığı itirazın ardından Sabri Çelebi, hakkında tekrar yakalama kararı çıkarılmıştı. Polis Sabri Çelebi’yi yakalamak için tekrar harekete geçerken şüphelinin yakalama kararı çıkmadan bir gün önce Atatürk Havalimanı'ndan eşi ve çocuğuyla birlikte Fas’a gittiği belirlenmişti. Fas’tan yaptığı açıklamalarda mutlaka Türkiye’ye geri döneceğini söyleyen Sabri Çelebi, bugüne kadar beklenen uçaklardan çıkmamıştı.

Sabiha Gökçen havalimanında Fas’tan gelen bir uçaktan indiği öğrenilen Sabri Çelebi, kontrol noktasında bulunan polisler tarafından hakkındaki yakalama kararı gereği gözaltına alındı. Havalimanında işlemleri tamamlandıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Sabri Çelebi, geceyi Cinayet Büro Amirliğinde geçirdi. Sabri Çelebi’nin hakkında yakalama kararı olduğu için ifadesinin alınmayacağı saat 13.00’de Çağlayan Adalet Sarayına gönderileceği öğrenildi.

Sabri Çelebi, polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğünden geniş güvenlik önlemleri alınarak çıkarılan Sabri Çelebi, sorulara cevap vermedi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV