banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bülent Ersoy'un hapsi isteniyor

Ocak ayında THY’nin Antalya-İstanbul seferinde uçuşu geciktirdiği iddiasıyla hakkında dava açılan Bülent Ersoy için hapis cezası isteniyor

21 Ocak 2016 Perşembe 21:57
Bülent Ersoy'un hapsi isteniyor
banner311
Bülent Ersoy'un hapsi isteniyor
Ocak ayında THY’nin Antalya-İstanbul seferinde uçuşu geciktirdiği iddiasıyla hakkında dava açılan Bülent Ersoy için hapis cezası isteniyor.


Katıldığı iftar yemeğinde kendisine selam vermediği için ‘Ucube’ ve ‘Hödük’ dediği Ajda Pekkan’la mahkemelik olan Bülent Ersoy’un, başı yine dertte. Pekkan’ın açtığı davada geçen ay 3 bin 750 TL ödemek zorunda kalan Ersoy için şimdi de 3 aydan 1 yıla kadar hapsi isteniyor. Ocak ayında Türk Hava Yolları’nın Antalya-İstanbul seferi sırasında emniyet kemerini bağlamamakta direnip, uçuşu geciktirdiği iddiasıyla Ersoy’a dava açıldı. Antalya 18’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davada Bülent Ersoy, ‘Sağlık sorunlarını gerekçe göstererek emniyet kemerini bağlamayarak uçağın yaklaşık bir saat gecikmeli kalkmasına neden olmak ve kişilerin huzur ve sükununu bozmakla’ suçlanıyor. Ersoy hakkında 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istenen davanın ilk duruşması, 21 Ocak günü yapılacak.

beylikdüzü tabela reklam

‘Böbrek hastasıyım’

Ersoy, daha önce olayla ilgili, “Yıllar önce Adana’da trafik kazası geçirdim. Emniyet kemeri karnımın yarılmasına, iç organlarımın dışarı çıkmasına neden oldu. Böbrek taşı rahatsızlığımdan dolayı da kasıklarımda dikiş var. Ek kemer getirdiler, bir şekilde bağlandı. Yolculara ayağa kalkarak, kibarca izahatımı yaptım ve gönüllerini aldım. Ama perdenin hemen arkasındaki bir beyefendi ’Sağlık sorununuz varsa uçağa binmeseydiniz’ dedi. Ona tekrar durumu anlatmaya çalıştım ama tavrını sürdürdü” açıklamasını yapmıştı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV