banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

PORTAXE YAZA MUHTEŞEM BİR PARTİ İLE MERHABA DEDİ!

Her sene olduğu gibi bu yazın başında da boğazın incisi Portaxe 'Yaza merhaba partisi' düzenledi.

01 Mayıs 2013 Çarşamba 14:14
PORTAXE YAZA MUHTEŞEM BİR PARTİ İLE MERHABA DEDİ!
banner321
PORTAXE YAZA MUHTEŞEM BİR PARTİ İLE MERHABA DEDİ!
Her sene olduğu gibi bu yazın başında da boğazın incisi Portaxe 'Yaza merhaba partisi' düzenledi.

Işıklar Holdinge bağlı Off Shore'un başı çektiği gecede Vera Residens birbirinden güzel daireleri tanıtırken ünlü modacı Serap Koç'da 2013 yaz kreasyonunu mankenler eşliğinde tanıttı.

Gecenin sunuculuğunu Tuğba Özay üstlendi. Oldukça renkli görüntüler eşliğinde başlayan gecenin başında Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Işıklar ile Portaxe mekânının işletmecisi Lütfü Sapmaz birer konuşma yaptılar.

Daha sonra Tuğba Özay'ın sunumuyla gece hareketlenmeye başladı. Geceye katılan ünlü konuklardan Altay sahne alırken yeni albümünden iki şarkı seslendirerek davetlileri kendinden geçirdi.

Daha sonra Ahmet Selçuk İlhan yeni bir şiiri ile şova devam ederken eski sanatçılardan Ersan Erdura iki nostalji şarkı söyleyerek davetlileri eskilere götürdü, sonra sahneyi sırasıyla İzzet Öz ve Sezen Cumhur Önal aldı.

Gece tüm hızıyla devam ederken Portaxe artık yaza çoktan davetlilerin çılgın dansları ve coşkulu sesleriyle girmişti. İlerleyen saatlerde Tuğba Özay tekrar sahneye çıkarak ünlü modacı Serap Koç'un 2013 yaz kreasyonlarını anons ederek sahneyi mankenlere bıraktı. Birbirinden güzel mankenler kıyafetleri tanıtırken davetlilerden bol bol alkış aldılar.

Birçok ünlü iş adamı ve yöneticilerinin katıldığı geceye ünlü sanatçılarda eşlik etti. Yaklaşık 700 kişinin katıldığı davet ünlü DJ Suat Ateşdağlı?nın sahne almasıyla zirveye çıktı. PORTAXE yazı çılgın ve muhteşem karşılarken davetliler gecenin geç saatlerine kadar dans ederek eğlencenin tadını çıkardılar.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV