banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

La Casa de Papel sevenlerini heyecanlandıracak gelişme

Yayın tarihi belli oldu

25 Mayıs 2021 Salı 16:29
La Casa de Papel sevenlerini heyecanlandıracak gelişme
banner312
La Casa de Papel sevenlerini heyecanlandıracak gelişme

Yayın tarihi belli oldu
Netflix'in en çok izlenen dizileri arasında yerini alan La Casa de Papel'in 5. sezonuyla ilgili beklenen gelişme yaşandı. Dünya çapında büyük bir izleyici kitlesine sahip olan La Casa de Papel beşer bölümden oluşan 2 kısım ile yayınlanacak. Dizinin 1. kısmı 3 Eylül, 2. kısmı ise 3 Aralık 2021'de izleyici ile buluşacak.
Dünya çapında en çok izlenen dizilerden olan Netflix'te ekrana getirilen La Casa de Papel'in 5. sezonuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu.

La Casa de Papel'in 5. sezonunda her biri beşer bölümden oluşan iki parça olarak yayınlanacak. 1. kısım, 3 Eylül'de; 2. kısım ise 3 Aralık 2021'de izleyici ile buluşacak.
La Casa de Papel'in yapımcısı Alex Pina final sezonu fragmanının yayınlanmasının ardından şunları söyledi:

'Salgının ortasında 5. kısmı yazmaya başladığımızda, on bölümlük sezondan bekleneni değiştirmemiz gerektiğini hissettik ve ilk ciltte sezon finali veya dizi finali hissini yaratmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Son derece agresif bir tarzda çalışmaya karar verdik ve çeteyi işin başına getirdik. 2. ciltte daha çok karakterlerin duygusal durumuna odaklanıyoruz. Bizi doğrudan ayrılmalarına bağlayan duygusal haritalarında bir yolculuğa çıkıyoruz.



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV