banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

10 kişi kalan Beşiktaş, Fenerbahçe'ye Kadıköy'ü dar etti

Süper Lig'in zirvesini yakından ilgilendiren mücadelede Beşiktaş 15 yıl aradan sonra Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 4-3 mağlup etti.

29 Kasım 2020 Pazar 21:53
10 kişi kalan Beşiktaş, Fenerbahçe'ye Kadıköy'ü dar etti
banner291
10 kişi kalan Beşiktaş, Fenerbahçe'ye Kadıköy'ü dar etti

Süper Lig'in zirvesini yakından ilgilendiren mücadelede Beşiktaş 15 yıl aradan sonra Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 4-3 mağlup etti.
Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Beşiktaş, 4-3'lük skorla kazandı.
Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın 4 ve 20. dakikalardaki golleriyle maça 2-0 öne geçerek başladı. Fenerbahçe, 34. dakikada Papiss Cisse'nin golüyle farkı 1'e indirdi.

İkinci yarının başında Beşiktaş, Cyle Larin'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Necip Uysal, 53. dakikada golüyle skoru 3-1'e getirdi. Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın 68. dakikadaki golüyle farkı tekrar 1'e indirdi. Beşiktaş, Fabrice Nsakala ile 88. dakikada skoru 4-2'ye getirdi. Ozan Tufan, 90+7. dakikada penaltıdan attığı golle maçın skorunu belirledi.
Beşiktaş, Fenerbahçe deplasmanında 17 Nisan 2005'te 4-3 kazandığı maçtan sonra ilk kez Kadıköy'de derbi galibiyeti elde etti. Bu maçtan önceki 18 maçta Fenerbahçe 11 kez kazanmış, 7 maç ise berabere bitmiştir.

Beşiktaş, Aboubakar ile bu sezon en erken golünü attı. Ayrıca Aboubakar, 2017'den sonra ilk kez Beşiktaş formasıyla iki gol attı. Necip Uysal ise Beşiktaş formasıyla 5 yıl aradan sonra ilk kez gol attı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 10 maç ve 20 puanda kaldı ve ligde 3. sıraya düştü. Beşiktaş ise 9 maçta puanını 16'ya yükseltti.

Fenerbahçe, gelecek hafta Denizlispor'a konuk olacak. Beşiktaş ise sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

FENERBAHÇE 3-4 BEŞİKTAŞ

STAT: Ülker
SAAT: 19:00
HAKEM: Tugay Kaan Numanoğlu
YAYIN: BeIN Sports 1

FENERBAHÇE: Altay, Gökhan, Tisserand, Lemos, Novak, Sosa, Gustavo, Pelkas, Ozan, Perotti, Cisse
YEDEKLER: Oytun, Serdar, Ferdi, Sadık, Thiam, Ömer Faruk, Uğur, Caner, Ademi, Mert Hakan
TEKNİK DİREKTÖR: Erol Bulut

BEŞİKTAŞ: Utku, Rosier , Necip, Montero, Rıdvan, Josef, Atiba, Mensah, Ghezzal, Larin, Aboubakar
YEDEKLER: Emre, Welinton, N'Sakala, Serdar, Oğuzhan, Kartal, N'Koudou, Güven, Atakan
TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın

Fenerbahçe - Beşiktaş istatistikleri

Fenerbahçe, geçen sezon; 20 yıl sonra Galatasaray'a yenilmiş, Türkiye Kupası'nda da 23 senedir Trabzonspor'a karşı Kadıköy'deki kaybetmeme serisi son bulmuştu. Sarı-Lacivertliler'in derbilerde sahasında devam eden tek serisi Beşiktaş'a karşı kaldı! Fenerbahçe, Beşiktaş'a en son 2004-2005 sezonunda (17 Nisan 2005) 3-4'lük unutulmaz maçta mağlup oldu, ardından oynanan 16'sı Süper Lig, 2'si Türkiye Kupası toplam 18 derbiden 11 galibiyet, 7 beraberlikle ayrıldı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV