banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Facebook'tan Taliban kararı

Sosyal paylaşım platformu Facebook, terör örgütü olarak gördüğü Taliban'a ait hesaplar ve Taliban’ı destekleyen içerikleri yasakladığını bildirdi.

17 Ağustos 2021 Salı 15:05
Facebook'tan Taliban kararı
banner267
Facebook'tan Taliban kararı

Sosyal paylaşım platformu Facebook, terör örgütü olarak gördüğü Taliban'a ait hesaplar ve Taliban’ı destekleyen içerikleri yasakladığını bildirdi.

Facebook sözcüsü, BBC’ye yaptığı açıklamada, Taliban’ın ABD yasalarına  göre terör örgütü olarak görüldüğünü ve tehlikeli örgütler politikaları uyarınca  şirket hizmetlerinden faydalanmasının yasaklandığını bildirdi.
Sözcü, Taliban’a, temsilcilerine ait ya da onun adına açılan  hesapların kapatılacağı ve grubu öven içerik ve paylaşımlarının kaldırılacağını  aktardı.
 
Grubun Afganistan’ın kontrolünü hızla ele geçirmesinin ardından  teknoloji firmaları, Taliban’la ilgili içeriklerle nasıl başa çıkacaklarına dair  ciddi sorularla karşı karşıya kalmıştı.
 
Sözcü, yerel dilleri konuşan ve yerel bağlamlar hakkında bilgi sahibi  olan bir grup Afgan uzmanla çalışarak platformda ortaya çıkan sorunların tespiti  ve uyarılması konusunda yardım aldıklarını ifade etti.
 
 Hükümetlerin tanınması konusunda kararlar almadıklarını vurgulayan  sözcü, ancak "uluslararası toplum otoritesini" takip ettiklerinin altını çizdi.
 
Sözcü, söz konusu kararın Instagram ve WhatsApp için de geçerli  olduğunu söyledi.
 
Taliban, mesajlarını yaymak için yıllardır sosyal medya platformlarını  kullanıyor.
 
 

 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV