banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Twitter 'o derde' çare buldu!

Gelirlerini artırmak için bir dizi adım atan Twitter, çareyi kullanıcıya siteye giriş yapmadan da sosyal ağın yayınladığı reklamları göstermekte buldu.

14 Aralık 2015 Pazartesi 02:14
Twitter 'o derde' çare buldu!
banner265
Twitter 'o derde' çare buldu!
Gelirlerini artırmak için bir dizi adım atan Twitter, çareyi kullanıcıya siteye giriş yapmadan da sosyal ağın yayınladığı reklamları göstermekte buldu.

Twitter, siteye girenlerden daha fazla para kazanmanın yeni yolunu bulmuş gibi görünüyor.

Popüler mikroblog sitesi Twitter reklam erişimini genişletmek için çalışmalar yapıyor. Kullanıcılar artık siteye giriş yapmadan da sosyal ağın yayınladığı reklamları görebilecekler.

Twitter'ın yeni uygulaması şimdilik test aşamasında ve sadece web sürümü için geçerli durumda. İlk olarak ABD, İngiltere, Japonya ve Avustralya'da yürürlüğe konacak yeni özellikle birlikte Twitter artık kullanıcı hesabı olmayan ziyaretçilerden de para kazanmaya başlayacak.

Şirket böylece reklam amaçlı tweet'lerin daha fazla kitleye erişmesini sağlayarak reklamverenler için daha cazip getirmiş olacak.

Twitter CEO'su Jack Dorsey görevi devralmasıyla birlikte reklam gelirlerini arttırmanın planlarını yaparken para kazanmanın farklı yollarını bulmaya çalıştıklarını ortaya koyuyordu. Şirket bu hamlesiyle birlikte aylık yarım milyar insana ekstra reklam gösterimi yapmış olacak.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV