banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
16 Nisan 2024 Salı

İran ile Çin arasında kritik temas

Günay Özışık'tan sevindiren haber geldi

İzmir depreminin ardından Günay'ın İtfaiye Daire Başkanı İnal'a "Abi sen gitme" demişti! Günay Özışık'tan sevindiren haber geldi...

31 Ekim 2020 Cumartesi 01:30
Günay Özışık'tan sevindiren haber geldi
banner299
Günay Özışık'tan sevindiren haber geldi...

İzmir depreminin ardından Günay'ın İtfaiye Daire Başkanı İnal'a "Abi sen gitme" demişti! Günay Özışık'tan sevindiren haber geldi...

TABELA

Türkiye'nin gündeminde oturan İzmir depreminin etkileri hala sürerken bölgeden son dakika haberleri de gelmeye devam ediyor. 6.6 şiddetinde yaşanan ve çevre illerden de hissedilen depremin enkaz çalışmaları hala sürerken enkaz altında kalan bir genç ile onu kurtarmaya çalışan görevlinin diyaloğu yürekleri dağladı. "Abi sen gitme" diyerek sesini duyurmaya çalışan gencin diyaloğu izleyen herkesi gözyaşlarına boğdu. 


KURTARILDI!

İzmir'de depremden 9,5 saat sonra sevindirici bir haber geldi. Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle enkaza dönen Doğanlar Apartmanı'ndan bir kişi daha yaralı olarak çıkarıldı. 14 yaşında olduğu öğrenilen Günay Özışık ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Enkaz altındaki çocuktan kurtarma ekibine;

Abi sen gitme

İzmir'de enkaz altında kalan Günay ismindeki çocukla kurtarma ekibinin diyaloğu göz yaşarttı. Üzerindeki enkaz için "abi şunu itiverin ya" diyen küçük çocuğun kendisiyle konuşan kurtarma ekibine "Abi sen gitme ya" demesi göz yaşarttı.

İzmir'de 6.6 şiddetindeki depremden acı ve umut dolu haberler bir arada geliyor. Son olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal'ın enkaz altında kalan Günay ismindeki çocukla konuşması sosyal medyaya yansıdı. Ayaklarının acıdığını belirten küçük çocuk İnal'a "Abi ben çıkmak istiyorum, şunu itiverin ya" diyerek seslendi. Günay'ın İtfaiye Daire Başkanı İnal'a "Abi sen gitme" diyerek seslenmesi ise yürekleri dağladı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV