banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Beyindeki Kutular

29 Mayıs 2017, 00:54

Birkaç gün önce kadınların ve erkeklerin beyni hakkında Mark Gungor tarafından hazırlanmış bir program izledim. Sizlere hem çok eğlenceli hem de çok iyi anlatımı olan bu programdan bahsetmek istiyorum.

Erkeklerin, kadınları neden bu kadar zor ve anlaşılması güç bulduklarını o kadar güzel özetlemiş ki şapka çıkarttım.

Mark Gungor şöyle söylüyor;

Erkeklerin beyni çok özel ve bu beynin için de  her şey için kutular var. Araba için, iş için, para için, çocuklar için, kadınlar için. Bu kutular asla bir birine değmez ve birbirleriyle hiçbir ilişkileri yoktur. Araba hakkında konuşulacaksa sadece o kutuyu açar, tartışır, işi bitince kutuyu kapatır ait olduğu yere, diğer kutulara değdirmeden koyar.

Kadınların beyni erkeklerin beyninden çok farklı, kocaman bir ağ şeklinde ve her şey birbiri ile bağlantılı. Para arabaya gider, araba anneye gider, iş erkeklere gider, erkekler çocuklara gider. İnternetin en çok çalıştığı yer gibi ve bu yer  duygu denilen enerji ile beslenir.  Bu yapı kadınların her şeyi birbiriyle bağlaması ile alakalı. Eğer bir olayı duygu ile birleştirirseniz her şeyi hatırlarsınız. Bu erkekler de nadiren olur, çünkü erkekler umursamaz ve kadınlar her şeyi umursar.

Erkeklerin beynin de “hiçbir şey kutusu” vardır ve erkeklerin en sevdiği kutu da budur. Erkekler hep bu kutuya girmek isterler, bu sayede ölmüş gibi durup hiçbir şey yapmazlar. Balık tutmak gibi, oltayı at ve bekle…

Kadınların beyni hiç boş durmaz ve bu “hiçbir şey kutusu” nu asla anlayamaz bu da doğal olarak kadınları deli eder.

Erkekler strese girdiklerinde en çok  bu kutuya gitmek ister, çünkü stres esnasında hiçbir şey yapmak istemezler. Bunu gören kadın dayanamaz ve başlar sorular sormaya. Ne düşünüyorsun ?, Ne oldu ? ve erkeklerden tek bir cevap gelir ,HİÇ BİR ŞEY…

Kadınlar strese girdiklerin de konuşmak ister, eğer konuşmazsa beyni patlar ve bu esnada bütün kutular devreye girer , hal böyle olunca da erkekler kaçar, ne yapacaklarını bilemezler  çünkü..

Kadınlar erkeklere sorun anlattığın da erkekler kadının sorununu çözmek için uğraşır, ancak bu durumda kadın daha da sinir olur, erkeğin tavsiyesine ve yardımına ihtiyacı yoktur lakin. Sadece susup dinlemesini ister.

Erkek strese girince kadın mutlu olur çünkü en iyi çözümleri sunar. Benimle konuş, niye konuşmuyorsun?,  demeye başlar oysa erkeğin o anda istediği tek şey yalnız kalmak ve hiç bir şey kutusuna gitmek..

Öyleyse çözüm basit ;

Bırakın erkekler hiçbir şey kutusuna gitsin..

Bırakın kadınlar her şeyi anlatsın…


tabela

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV