banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bir anda

03 Temmuz 2014, 16:15
Bir anda
Oğuz GÜMÜŞ
Bir anda

                Bulutların gölgesinden doğar aşk.. Günün her vakti çileyle yoğruluyorken, omuzlarına yük vurulmuş beli bükük hamal, hayatını toprağı tohumlamaya mıhlamış köylü, şehrin toz ve dumanını yutan robotlaştırılmış şehirli… Ve belki o gün kime rastlayacağından habersizliklerle nefes alıp veriyorken insan, belki beş sene önce bir benzinlikte mazot alırken gördüğü, kim bilir onun yanından öncesinde kaç kere geçtiği hiçbir zaman o birlikteliğin hayalini kurmadığı ve kurmayacağını düşündüğü zamanlarda o tek bilinmeyenli kimselere aşık oluyor insan..

                Aşık olmanın, gözün gördüğüne bağlanmasıyla olduğunu sanmıyorum.. Aşık olmak, demokrasi gibidir, bilirsin fakat o ortalıkta yoktur..  Gördüğüne aşık olduğunu sananlar yanılıyorlar, İstanbul gibi bir şehirde milyonlarca insan içinden neden o kişi? Yani niçin dün süper markette gördüğün güler yüzlü kasiyer değil veya otobüs durağında beklerken rastladığın eli kitaplı kız ve hatta her gün binaya girerken rastladığın komşu kızı…

                Ahh! Bazen insanın elinde olmuyor hayat, ölmek istiyorsun ölemiyorsun, karnına ağrılar giriyor çaresini  bulamıyorsun, etrafa aval aval bakıyorsun hissedemiyorsun ve en önemlisi sevmek istiyor ve fakat korkuyorsun.. Korkuyorsun çünkü sevmek nedir bilmiyorsun, çünkü aşık oluyorsun çünkü hiç beklemediği bir anda kaleye gelen şuta şaşırmış ebleh kaleci gibi hissediyorsun.. Çünkü ölüm gibidir aşk.. her an ensende bitiyor bir soluk, kimi zaman rüzgarı nefes sanıyorsun.. 

                Bilemezsin nerede olduğunu,  kiminle olduğunu, iyi mi kötü mü olduğunu kıyamazsın , yeri gelir kızar kederini ucu alevlenmiş sigaranda ararsın.. kimimiz muhatap bulabiliyor sormaya fakat bu yöntem kalbi yoruyor.. beklemekle de olmuyor.. hava kararıyor bulutlar yerinde dursa da gölgeleri yok oluyor.. soğuyorsun, kim bilir belki o günü iple çekiyorsun.. çünkü insanoğlusun sevmeyi seviyorsun…

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV