banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Büyükçekmece FETÖ'nün eğitim üssü!

Büyükçekmece ilçesi sınırları içerisinde yapılanmaları hız kazanan Fetö'cülerle çekilen fotograflar kafaları karıştıracak.

13 Ocak 2017 Cuma 03:27
Büyükçekmece FETÖ'nün eğitim üssü!
banner291
Büyükçekmece FETÖ'nün eğitim üssü!

Büyükçekmece ilçesi sınırları içerisinde yapılanmaları hız kazanan Fetö'cülerle çekilen fotograflar kafaları karıştıracak.

3 Mart 1998 günü Anaplı eski belediye başkanları Fetö Terör Örgütü Elebaşı Fethullah Gülen'le aynı karede samimi bozlar verdiği fotograflar gün yüzüne çıkıyor.

Büyükçekmece'de "Fatih Üniversitesi" ve "Fatih kolleji" adı altında açılan örgüt kurumları FETÖ/PDY yapılanmasının temelini oluşturuyordu.

Büyükçekmece-Beylikdüzü-Esenyurt Şeytan Üçgeninde FETÖ/PDY yapılanmalarının ayyuka çıktığı yıllarda hangi dosyalar yok edildi!

Haber yazı dizimiz devam edecek ilk önce bu fotograf kareleri ve yapılan açıklamalar ve olaylarla başladığımız FETÖ/PDY soruşturması dosyasına ışık tutacak dosyaları açıyoruz.


Bu fotograf bölgede büyük ses getirecek!

3 Mart 1998



Fotograflarda bulunan kişilerle ilgili haber dizimiz devam edecek


Arşivler açıldıkça bakalım hangi haberler hangi olaylar yaşanmıştı.

Tarih 17.12.2015



CHP’li Belediye Başkanı’nın danışmanı Cemaat İmamı çıktı!

KPSS soruşturmasının firari şüphelisi Fatih Üniversitesi eski Rektörü Şerif Ali Tekalan’ın Büyükçekmece Belediyesi’nini CHP’li Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün danışmanı olduğu ortaya çıktı.

KPSS soruşturmasının firari şüphelisi Fatih Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan’ın Büyükçekmece Belediyesi’nini CHP’li Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün danışmanı olduğu ortaya çıktı.

Büyükçekmece Belediyesi’nin Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada ise, Şerif Ali Tekalan’ın “danışmanlar” arasında yer almasının “nezaket” gereği olduğu ifade edildi.

"Fethullah Gülen Suç Örgütü" soruşturmasındaki 44 kişilik şüpheliler listesinin ilk sırasında yer aldığı ve Cemaat’in “Türkiye İmamı” olduğu öne sürülen Şerif Ali Tekalan, 24 Ekim’de Paris’e kaçtığı tespit edilmişti.

Fatih Üniversitesi’nin 2010 yılından beri rektörü olan Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan, firari olarak bulunduğu Paris’te 18 Kasım tarihinde görevden ayrılmıştı. Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün firari bir terör örgütü üyesini halen danışmanlıktan çıkarmaması tepki çekti.

LİSTENİN İLK SIRASINDA



CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin resmi internet sitesinde “Başkan Danışmanları” bölümünde ilk sırada firari Cemaatçi Şerif Ali Tekalan bulunuyor.


Hasan Akgün, danışmanı gözüken Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan’ı Fatih Üniversitesi’nde birçok kez ziyaret etmişti.



FİRARDAN SONRA İLK POZ EYFEL’DE



Tekalan, KPSS’de usulsüzlük operasyonundan hemen önce yurtdışına kaçmıştı. Kısa bir süre sonra da Paris'te Eyfel Kulesi'nin önünde bu pozu vermişti.

BELEDİYE’DEN AÇIKLAMA

Büyükçekmece Belediyesi’nin Basın Bürosu’ndan habere ilişkin yapılan açıklamada ise, Şerif Ali Tekalan’ın “danışmanlar” arasında yer almasının “nezaket” gereği olduğu ifade edildi.

Açıklamada şöyle denildi:

“İsmi geçen Prof. Dr. Şerif Ali Teklalan ve listede adı geçen Ömer Asım Saçlı, bölgemizde bulunan iki üniversitenin rektörleri olması münasebetiyle nezaket gereği listede yer almışlardır. Yine diğer hocalar da bölgemizin hocalarıdır. Herhangi bir siyasi ya da ideolojik ilişki aramanın bir anlamı yoktur.”demişlerdi.

NE YAMAN ÇELİŞKİ

"Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün 30 Ağustos programında konuşması sırasında ise FETÖ örgüt üyelerini sanki hiç tanımıyormuşcasına açıklamalar yapmıştı.

Tarih 01 Eylül 2016



Bana FETÖ'cüleri sormayın, hepsini biliyorsunuz

"Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün 30 Ağustos programında konuştu: “Bana bir toplantıda bölgemdeki FETÖ'cüleri sordular. Orada diğer belediye başkanları da vardı. 'Bana sormayın, hepsini siz yerleştirdiniz. Kim olduklarını biliyorsunuz' cevabını verdim” dedi"

Büyükçekmece Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bayraklar ve marşlar eşliğinde kutladı. Atatürk’ün sevdiği şarkıların söylendiği programa Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de katıldı. Akgün burada yaptığı konuşmada iktidara yüklendi. Başkan şunları söyledi:

Atatürkçülerin yerine FETÖ'cüleri getirdiniz

“Hepimiz 15 Temmuz’dan itibaren başka bir alem başka bir ruh hali içindeyiz. Herkes düşünüyor, konuşuyor, tartıyor çoluk çocuğuyla sokakta, caddede, evde yazıyor çiziyor, herkes bir şeyler söylemek istiyor. Bazen de söylemek istediklerimizi de söyleyemiyoruz. Bana bir toplantıda sordular,  bölgenizde FETÖ’cülerin durumu nedir,  bunların listesi yapılıyor mu diye. O toplantıda başka ilçe belediye başkanları ve yetkililer de vardı. Dedim ki ‘Bize neden soruyorsunuz, kimi nereye nasıl yerleştirdiğinizi bilmiyor musunuz? Bir haftada siz Büyükçekmece’deki bütün Atatürkçü, cumhuriyetçi  okul müdürlerini aldınız, yerine başkalarını getirdiniz, ben mi getirdim. Bunları mı arıyorsunuz, hepsi görev başında, üstü sağı, solu hepsi. Bir daha bu saçma soruları bana sormayın' dedim. Çünkü memleketimizin çok kötü bir dönemden geçtiğini çok yakından yaşıyoruz. Bakın çok enteresandır kendi hayatımla ilgili, 12 Eylül olmadan bir gün önce Perşembe günü öğleden sonra o zaman Assos daha yeni keşfedilmiş birkaç arkadaşımla oraya gittim. Ertesi gün halkın %98’i askerle birlikte darbe yaptı. Küçükçekmece Başkan yardımcısıydım. Benim sağım solum yok, partim yok, benim bir tane partim var Mustafa Kemal Atatürk Partisi. Kim ne anlarsa anlasın.”

Kültürde, sanatta, sporda yokuz!

Akgün devletin güçlü olmasının ana sebebinin ekonomi olduğunu belirtti. Akgün şöyle devam etti: Bu 15 Temmuz’dan sonra benim kimyam değişti, kafalarımız değişti, Türkiye’ye bakış açılarımız değişti, siyasete bakış açım değişti, endişe duymaya başladım.  Bir devlet siyasette. ekonomide var olduğu müddetçe güçlüdür. Tanınmak bakımından da kültür, sanat ve sporda var olduğu müddetçe çok tanınır. Hiç birinde yokuz, dış siyaset sıfırlanmış, komşularımızla sıfır problemleyken problemsiz hiçbir komşumuz kalmamış.” demişti.

Haber Dizisi Devam Edecek...

Ekrem İmamoğlu'ndan Mahkemeye Yalan Beyanlar!


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • hasan 7 yıl önce yorumlandı

      bu ekibe kimse birşey yapamaz fetö çetesi koruma altına aldıkları isimler bunlar.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV