banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Büyükşehir yıktı. B.Çekmece uygun dedi

Kaçak kulübelere, kocası sanat eseri, karısı uygundur dedi ! CHP li İstanbul Büyükçekmece Belediyesinde bir İmar skandalı daha !

04 Aralık 2015 Cuma 23:49
Büyükşehir yıktı. B.Çekmece uygun dedi
banner229

Kaçak kulübelere, kocası sanat eseri, karısı uygundur dedi !

CHP li İstanbul Büyükçekmece Belediyesinde bir İmar skandalı daha ! 

2010 da kaçak olduğuna B.Şehirin karar verdiği, 13 Ağustos 2014 de Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarı kamu yoluna yapılan kaçak beton bekci kulubeleri ve tag. yine Akp li Büyükşehirce yıkıldı. Ertesi gün yıkımın yapıldığı yere, biri kaldırıma, diğeri araba yolu üzerine 2 prefabrik kulube tekrar yapıldı. 

Maksat mahalleye site havası vermek. Girişte özel güvenlik tutmak. Milyon dolarlık Aidat vurgunu yapmak. Durum tekrar B.Şehir ve Kaymakamlığa yazılı şikayet edildi. 1 senedir B.Şehir de CHP li B.Çekmecede kaçakları yıkmıyor. Suç devam ediyor. Garibanların evleri, işyerleri derhal yıkılırken. Alkent 2000 Mahallesi girişindeki kaçaklar yıkılmıyor !


Mahalle sakini Gazeteci Dursun Boran 29 Haziran 2015 de B.Çekmece Nöbetci savcısı Harun Ayık'a 9 sözde Çamlıca Sitesi yöneticisi hakkındaTCK 184 İmar Kirliliğine neden olma, TCK 154 Hakkı Olmayan yere tecavüz. TCK 179 Trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçlarından, suç duyurusu yaptı. 2015/22726 soruşturma nolu dosyaya savcı Sezai Bilici baktı. 


SAVCI SEZAİ BİLİCİ 9 SANIĞIN İFADESİNİ ALMADAN B.ÇEKMECE BELEDİYESİNE YAZDI !

Soruşturma savcısı Sezai Bilici, tüm deliller sabit, ceza davası açılması için sanıkların ifadesini alması gerekirken, önce B.Çekmece Belediyesine 01.07.2015 de kaçakların durumunu sordu yazı ile. Belediye Başkan Yardımcısı Maksude Gönül Sak 23.07.2015 de 815126 sayı ile verdiği cevapda şöyle dedi: 


" Bekci Kulübeleri Planlı Alanlar, Tip İmar Yönetmenliğinin 52. maddesinin Kontrol Kulubeleri ile ilgili (a) bendinde Üzerinde birden fazla yapı yapılması mümkün ve yüz ölçümü en az 1000 m2 olan parsellerde kontrol kulubeleri yapılabilir. hükmü bulunmaktadır. 

Çamlıca Bulvarı Girişinede güvenlik maksatlı konulan kontrol kulubeleri yönetmelik hükümleri çerçevesinde yapılmıştır. kendi site parsel sınırlarında kamaktadır " 


1- O zaman, Büyükşehir suç işledi önceki kaçak bekci kulubelerini yıkmakla? 

2- Büyükşehir,Tip İmar Yönetmenliğinin 52. maddesinin Kontrol Kulubeleri ile ilgili (a) bendini bilmeyecek kadar cahil mi, ki 13 Ağustos 2014 de yıktı. 

3- Başkan Yr. Maksude Sak. Mahalle girişini, kamu yolunu site girişi gibi gösterildi.Yalan beyanda bulundu. Adaleti yanılttı.

4- Sak'ın dediği gibi olsaydı, yıkımla suç işleyen Büyükşehir ve başkanı Kadir Topbaş hakkında Mala Zarar Vermekten suç duyurusu yaparlardı.

5- Alkent 2000 dışında hangi mahalle girişinde kontrol kulubesi var? Ne büyük bir menfaati varki, ilçe belediye başkanı Hasan Akgün ve yardımcıları suç olan fiili masum gösteriyorlar. 

6- Belediye Başkan Yardımcısı Maksude Gönü Sak. Geçen sene rüşvet almak, görevi kötüye kullanmak suçlarından 

Bakırköy 6. Ağır Cezada hapis ve memuriyetten men cezası alan Nuraydın Sak'ın karısı. Nuraydın görevden atıldı. Yerine eşi başkan yardımcısı yapıldı ! 


KOCASI SANAT ESERİ DEMİŞTİ. BÜYÜKŞEHİR YERLE BİR ETMİŞTİ. 

 

CHP’li B.Çekmece Belediyesi, koordinatör Nuraydın Sak imzalı 5 Mayıs 2010 tarih 265694 sayılı yazıyı gönderip akıl karıştırıp, kaçak inşaatların yıkılmasını önce engellemek, becerirsede yıktırmamaya çalıştı. Şu yazıyı gönderdi B.Şehire: 

“ Kaçak ilaveler mimari özelliği ön plana çıkarmak maksadıyla, bir sanat eseri niteliğindeki kemerli giriş kapısı proje tarzını yansıtmak gayesiyle vaziyet planında gösterilmiş ve Belediyemizce onaylanmıştır. Ayrıca burada kavşak düzenlemesi yapılarak, site tarafından kendi mükleri içerisinden iki yol açılmış trafiği engelleyen bir durum yoktur. “


Büyükşehir yemedi. 4 sene sonrada olsa. 13 Ağustos 2014 de yerle bir etti. Sanat eserini. 

Şimdi savcı Sezai Bilici'nin sanıkları ne zaman ifadeye çağıracağı bekleniyor. 



http://www.haber3.com/luks-mahallede-yikim-558982h.htm

http://www.haber3.com/kacak-insaat-sanat-eseri-oldu-579619h.htm

İşte O suç duyurusu : 

BÜYÜKÇEKMECE BAŞSAVCILIĞINA

 

Davacı:   Gazeteci. Dursun Boran, Alkent 2000 Mah. Çamlıca Bul. Istanbul. www.dursunboran.com

 

Şüpheliler:  

1-   Burak Dalgıç. Alkent 2000 Mh. Çamlıca Bul. Sümbül Sk 4 B.Çekmece.İstanbul     

 

2-   Metin Korkmaz. Alkent 2000 Mh. Çamlıca Yönetim Binası.     “

 

3-   Figen İnci,       “      “  Çamlıca Bul.  B.Çekmece İstanbul . 

 

4-   Orkun Altınbaş,  Alkent 2000 Mh. Çamlıca Bul.  B.Çekmece- İstanbul. 

 

5 - Numan Altun. Alkent 2000 Mh. Çamlıca Bul.  B.Çekmece- İstanbul.  

6- Şükrü Gürsoy. Mali Müşavir. Alkent 2000 Mh. Çamlıca Bul. Çamlıca Sitesi binası.B.Çekmece –İstanbul . 

 

7- Mehmet Okur. Alkent 2000 Mh. Çamlıca Bul. Çamlıca Sitesi binası.B.Çekmece –İstanbul .

8- İbrahim Nalbant. Alkent 2000 Mh. Çamlıca Bul. Çamlıca Sitesi binası.B.Çekmece –İstanbul . 

9- Gökhan Şahin. Alkent 2000 Mh. Çamlıca Bul. Çamlıca Sitesi binası.B.Çekmece –İstanbul . 

 

 Suç :  TCK 184 İmar Kirliliğine neden olma. TCK 123. Kişilerin huzur ve sükunu bozma. TCK 151 Mala Zarar Verme. TCK 154 Hakkı Olmayan yere tecavüz. TCK 179 Trafik güvenliğini tehlikeye sokma

 

Açıklama:  

1-    Şüpheliler Alkent 2000 Mahallesi’nde kendilerini çamlıca sitesi yönetim, denetim kurulu üyeleri diye tanıtıp, kamuya terk Çamlıca Bulvarı girişine 2 kaçak bekçi kulubesi yaptılar ( EK 1 ) 775 sayılı Gece Kondu Kanununa aykırı yapılan bekci kulubelerinden biri, araç yolu üzerine. Diğeri yaya yolu üzerine yapıldı. Yayalar kaldırımda yürüyemediği için arabaların geçtiği ana yola inip yürümekte. Can ve mal güvenliğini riske atmaktalar. Suçları sabit olan şüpheliler kamu düzenini bozmaktalar.

2-    Daha önce aynı yerde EK 2 de görülen kaçak betonarme bekci kulubeleri vardı. Bu 13 Ağustos 2014 de Büyükşehirce yıkıldı. Şüpheliler ertesi gün, sanki kendi imarlı bahçeleriymiş gibi yolun her 2 tarafına resimde görülen bu kaçak, suç olan bekci kulubelerini yaptılar. Bunlara harcadıkları 100 bin tl civarında parayıda ortak gider. Sözde çamlıca sitesi sakinlerine ödettirdiler. İmar Kanununa aykırı yapılan kulubelerin yeri, kendilerine ait olsaydı. Büyükşehir EK görülen yerleri yıkmazdı.

 

http://www.gazetevatan.com/buyuksehir-alkent-kacaklarini-bugun-yikti-668019-yasam/

 

http://www.gazeteny.com/2014/09/01/milyon-lik-villardan-olusan-mahallenin-eski-ve-yeni-hali/

 

MAHALLE HAKKINDA BİLGİ.

 Bağımsız parsel üzerine kurulu 2 katlı villaların elektrik, su, doğalgaz saatleri bağımsız, bahcıvanları ayrı. Çöpleri Belediyenin toplamasına, asayişi Polisin sağlamasına, kamuya terk sokakları Bedaş ın ücretsiz aydınlatmasına ( aydınlatmak zorunda olmasına rağmen ) ben ve diğer 295 kişiden site yönetimi olarak, her ay aidat adı altında 2000 TL senede 24 bin TL aidat adı altında zorla para topluyorlar. Senede toplanan para 5 milyon TL civarında.

 

Alkent 2000 sitesi 1987 de 7 Tepe ve Çamlıca diye 2 kısımdan oluşan bir yerleşim yeri iken B.Çekmece Belediye Meclisinin 24.10.2000 gün ve 9 sayılı kararıyla MA H A L L E yapıldı.  3 Haziran 2001 Pazar yapılan seçimle bu işlem tamamlandı. Mahalle muhtarı seçildi. Böylece site yönetimi, yönetim planı, işletme projesi tüm yönleriyle hükümsüz kaldı. Yeni yönetime, yönetim planına ihtiyaç yoktur.

 

    Deliller: 

1-   Kamu yoluna yapılan bekci kulubesi resmi.

2-   Büyükşehir Belediyesi yazısı

 

    Netice ve Talep:

Yukarda arz ettiğim sebepler ve sunduğum deliller, dahilinde, RESEN görülecek nedenlerle, TCK nın ilgili maddelerince, suç işlemeyi alışkanlık haline getiren, şüphelilerin cezalandırılmasını, eylemlerine uyan maddelerce haklarında kamu davası açılmasını talep ediyorum. 29.06.2015

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • serdar argun. 8 yıl önce yorumlandı

      kimse kimseyi çağırmaz rahat olun yıkıldığınla kalır bu işler yeni değilki b.çekmecede.ne hakimler savcılar gördük..hepsi yalan oldu biri dışında adı bende saklı hasan işini bilir.nuraydın sak.ta bilir daha ersin olayı bitmedi nasıl olcek:)))

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV