banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

30 Ağustos-5 Eylül arası otoyollar ve köprüler ücretsiz

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 10 günlük bayram tatilinde yap, işlet, devret modeli projeler hariç, otoyol ve köprülerden ücret alınmayacağını belirtti.

30 Ağustos 2017 Çarşamba 08:58
30 Ağustos-5 Eylül arası otoyollar ve köprüler ücretsiz
banner321
30 Ağustos-5 Eylül arası otoyollar ve köprüler ücretsiz

Beylikdüzü Tabela


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 10 günlük bayram tatilinde yap, işlet, devret modeli projeler hariç, otoyol ve köprülerden ücret alınmayacağını belirtti.
Çeşitli temasları nedeniyle geldiği Kars'ın Sarıkamış’ta Ak Parti Sarıkamış 6. Olağan Genel Kurulu'na katılan ve ardından Kars’ta birtakım temaslarda bulunan Bakan Ahmet Arslan, 30 Ağustos gece yarısından itibaren 5 Eylül Sabah

 saat 07.00’ye kadar otoyollar ve köprülerin ücretsiz olduğunu söyledi.

Arslan, “Bu 10 günlük seyir sürecinde, özellikle bayramda sürücülerimizin rahat etmeleri, trafik sıkışıklığı olmaması adına bu gece yarısı itibariyle yani 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın başladığı günün gece yarısı itibariyle 5 Eylül sabah 07.00’ye kadar yap, işlet, devret modeliyle işletilen projeler hariç, otoyolları ve köprüleri ücretsiz hale getirdik. İnsanlarımız bayramdan sonraki günün sabahına kadar yine bu yollardan ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Bu önemliydi. Ama çok daha önemlisi Türkiye’nin her yerinde 81 ilde malumunuz yeni yollar yapıyoruz. Yolların bakım onarımını yapıyoruz. Ve özellikle satı kaplama yolları sıcak asfalt hale getiriyoruz. İşte bu yollarda da bu tatil sürecinde gerek yeni yapım, gerek bakım onarım çalışmalarının tamamını durdurduk. Aciliyet kesbeden, mecbur olduklarımız hariç, hiçbir yerde çalışma yapmıyoruz. Ve özellikle çalışma yaptığımız yollarında mümkün mertebe de trafiğe vererek sürücülerimiz bayram sürecinde rahat etsin istiyoruz. Tekrar söyleyelim, 30 Ağustos gece yarısından başlamak üzere 5 Eylül sabah 07.00’ye kadar otoyollar ve köprüler tamamen ücretsiz olacak. Yap, işlet devret modelli projeler hariç olmak üzere ve bütün yollarımızda bakım, onarım, yeni yapım çalışmalarını da durdurduk. Sürücülerimiz rahat bir şekilde araçlarını sürebilsinler. Yolcularımız rahat bir şekilde yolculuklarını yapabilsinler. Mecbur olduğumuz yollar hariç, hiçbir yerde çalışma yapmayıp, mümkün mertebe bütün yolları trafiğe vereceğiz” dedi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV