banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
01 Mayıs 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bu geceye dikkat

Bu gece birçok ilde kar yağışı görülecek. İstanbul ise karla karışık yağmur etkisinde kalacak.

09 Nisan 2015 Perşembe 16:52
Bu geceye dikkat
banner263
Bu geceye dikkat
Bu gece birçok ilde kar yağışı görülecek. İstanbul ise karla karışık yağmur etkisinde kalacak.
Ülke genelinde bahar havası yerine kar sürprizi yaşıyor. Yurdun birçok bölgesinde etkili olan yağış bazı bölgelerde kar şeklinde gerçekleşiyor.

KAR ALARMI OLAN İLLER
Tabela

Bursa’nın güneyi, Afyonkarahisar , Kütahya, Bilecik, Eskişehir, Çankırı’nın kuzeyi, Bolu, Karabük, Kastamonu çevreleri, Sakarya, Düzce ve Burdur illerinde kar yağışı etkili olacak. Kar yağışı cumaya kadar kuvvetlenerek devam edecek.

TEM Otoyolu’nun Ankara-İstanbul istikameti Çamlıdere mevkiinde kar yağışı araçlara geçit vermiyor. Karayolunda yoğun kar yağışı nedeniyle tırlar kayınca uzun araç kuyrukları oluştu. Ulaşımın tek şeritten kontrollü olarak sağlandığı bildirildi.

Ayrıca İstanbul’a 118 km olan Kartepe’de ise kar yağışı etkili oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kartepe’de kar kalınlığının 68 santimetre ölçüldüğünü bildirdi.

İstanbul’da ise sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış, fırtına etkili oluyor. Sıcaklık ise hissedilir derecede azaldı.

İSTANBUL’DA SULU KAR UYARISI

İstanbul, Kocaeli , Sakarya ve Yalova illeri için hava durumu uyarısı verildi. İstanbul başta olmak üzere bu dört ilde sabah saatlerinde başlayan yağışın bugün gece saatlerine kadar aralıksız ve kuvvetli olarak etkili olması bekleniyor. Poyraz Fırtınası birlikte devam edecek olan şiddetli yağışlar metrekareye 25 – 50 mm arasında yağış bırakacak. Kuvvetli fırtına ve sürekli yağmurun meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

İstanbul için yapılan son hava durumu tahminine göre bugün hava sıcaklığı en yüksek 9 derece olacak. Gün boyu şiddetli yağış fırtınayla birlikte İstanbul ‘da etkili olacak. Akşam saatlerinde İstanbul ‘da sulu kar görülebileceği duyuruldu. 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: YağmurKarBu Geceye Dikkat

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV