banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ciğerlerimizi yaktılar

Bodrum Mazı Dağı ve 3 ayrı bölgede yangın çıktı. Aydın'ın Didim ve Çine ilçeleriyle İzmir-Aydın otoban çıkışında meydana gelen ve orman, tarım arazisi ile makilik alanın zarar gördüğü 3 ayrı yangın kontrol altına alındı.

07 Ağustos 2012 Salı 11:24
Ciğerlerimizi yaktılar
banner264
Ciğerlerimizi yaktılar
Bodrum Mazı Dağı ve 3 ayrı bölgede yangın çıktı. Aydın'ın Didim ve Çine ilçeleriyle İzmir-Aydın otoban çıkışında meydana gelen ve orman, tarım arazisi ile makilik alanın zarar gördüğü 3 ayrı yangın kontrol altına alındı.

 Bodrum Mazı Dağı'nda başlayan yangın rüzgarında etkisiyle büyüdü.
 
Bodrum dışında 3 bölgede daha yangın çıktı. Aydın'ın Didim ve Çine ilçeleriyle İzmir-Aydın otoban çıkışında meydana gelen ve orman, tarım arazisi ile makilik alanın zarar gördüğü 3 ayrı yangın kontrol altına alındı.
 
Didim'in Çam Boğazı mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen yangında yaklaşık 35 dönüm makilik alan zarar gördü.
 
Yangına Aydın Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, 2 itfaiye aracı, 2 vidanjör, 1 kepçe ile Aydın Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 3 arazöz ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale etti.
 
Yangın, ekiplerin çalışması sonucu kontrol altına alındı.Çine ilçesine bağlı Akçaova beldesi Kabalar köyü yakınlarındaki Gökbel Dağı eteklerinde çıkan orman yangınında 5 dönüm ormanlık alan yandı.
 
İzmir, Aydın ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nden ekiplerin müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı.
 
Yangın, 2 uçak, 3 helikopter, 10 arazöz, 4 su ikmal aracı, 3 ilk müdahale aracı ile söndürüldü.
 
İZMİR AYDIN OTOBAN ÇIKIŞINDA YANGIN
 
İzmir-Aydın otoban çıkışında kuru otların tutuşması sonucu tarım arazisi ve ağaçlık alanda çıkan yangın, Aydın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Aydın Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
 
Otobanda seyreden bir araç sürücüsünün izmarit atarak yangını başlatmış olabileceğini kaydeden Aydın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde görevli İtfaiye Çavuşu Hasan Kilimci, sürücüleri duyarlılığa davet etti.
 
Kilimci, ''Sıcakların da etkisiyle yol kenarındaki otlar şu anda barut gibi. Ufak bir kıvılcımla tutuşuyor ve rüzgarın etkisiyle hızlı bir şekilde yayılıyor. Vatandaşlar sigarayı söndürmeden atmasınlar, dikkatli olsunlar'' şeklinde uyarıda bulundu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV