banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Hatay’da sel 3 can aldı

Hatay Dörtyol'da yaşanan sel sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

19 Temmuz 2013 Cuma 10:09
Hatay’da sel 3 can aldı
banner299
Hatay’da sel 3 can aldı
Hatay Dörtyol'da yaşanan sel sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

AFAD’ tan yapılan açıklamaya şöyle; Hatay’ ın Dörtyol ilçesi Göcek yaylası mevkiinde yaşanan aşırı yağışlar sonucunda oluşan göçük ve sel baskınları nedeniyle 3 vatandaşımız hayatını kaybetmiş olup, 6 vatandaşımız yaralı olarak kurtarılmıştır.

Kayıp vatandaşlarımızın olabileceği ihtimaline karşı Başbakanlık AFAD tarafından; Genelkurmay Başkanlığı’ndan arama-kurtarma helikopteri ile Sağlık Bakanlığı’ndan ambulans helikopter görevlendirilmiştir. Helikopterler bölgede çalışmalara başlamıştır.

Ayrıca; Adana İl AFAD Müdürlüğü’nden ekipler de Hatay’a gönderilmiş olup, arama-kurtarma çalışmaları devam etmektedir..” denildi

MANAVGAT’TA YANGIN

Öte yandan Antaya’nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınamıyor.

Manavgat Orman İşletme Müdür Yardımcısı Hülya Güney, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gece saatlerinde Oymapınar Baraj Gölü mevkisinde çıkan orman yangınına müdahale ettiklerini söyledi.

Arazinin sarp olması nedeniyle karadan müdahalede zorlandıklarını vurgulayan Güney, “Yangına 5 yangın söndürme helikopteri ile havadan, 60 orman işçisi ile karadan müdahale ediliyor. Arazözleri ise sarp arazi yapısı nedeniyle yangın bölgesine gönderemiyoruz. Bu nedenle yangını kontrol altına almakta zorluk çekiyoruz” dedi.

Güney, yangında şu ana kadar 4 hektar ormanlık alanın zarar gördüğünü bildirdi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV