banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İstanbul'a kar geri geliyor

Hafta sonundan itibaren İstanbul'da etkili olan kar yağışı iki günlük aradan sonra Cuma günü tekrar geliyor.

21 Ocak 2016 Perşembe 21:10
İstanbul'a kar geri geliyor
banner265
İstanbul'a kar geri geliyor
Hafta sonundan itibaren İstanbul'da etkili olan kar yağışı iki günlük aradan sonra Cuma günü tekrar geliyor.

İstanbul'a kar geri geliyor


Meteoroloji'nin verilerine göre yurdun büyük bir bölümünde kar yağışı devam ediyor. Hafta sonu Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve kar yağışlı hava ile sıcaklıklar 12 ile 14 derece birden azaldı. Kar yağışının durmasıyla birlikte sıcaklıklar birkaç derece arttı.
Ancak sıcaklıklar Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri tekrar azalacak. Cuma günü başlaması beklenen kar yağışının 1 hafta sürmesi bekleniyor.
THY 57 SEFERİNİ İPTAL
ETTİ

beylikdüzü tabela reklam

THY'nin resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 22-23 Ocak'ta "Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında beklenen meteorolojik hadise ve yoğun kar yağışı nedeniyle" iç ve dış hattaki 57 sefer yapılamayacak.Yolcular, seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu "www.turkishairlines.com" internet adresinden veya "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden öğrenebilecek.

THY dışında diğer şirketler de bazı uçuşlarını iptal etti. Onur Hava Yolları 22-23 Ocak tarihindeki 10 seferini, Atlas Global ise aynı tarihlerdeki 14 uçuşunu iptal etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın güneydoğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Kahramanmaraş, Sinop, Giresun, Diyarbakır ve Mardin çevreleri yağışlı geçecek.

Genellikle karla karışık yağmur ve kar, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ve Orta Karadeniz kıyıları ile Sinop, Giresun, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa ve Mardin çevrelerinde görülecek. Yağmur ve sağanak şeklinde görülecek olan yağışların; Antalya ve Muğla çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Isparta'nın güney ve Burdur'un doğu ilçelerinde yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı Türkiye genelinde 2 ile 4 derece artacak. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğuda güney ve güneybatı, güneybatı kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde Antalya Körfezi'nde kuvvetli esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışlar; Antalya ve
Muğla çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Isparta'nın güney ve Burdur'un doğu ilçelerinde yer yer yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşlara tedbirli ve dikkatli olmaları yönünde uyarı yapıldı.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI

Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç ve Doğu Anadolu ile Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlara tedbirli ve dikkatli olmaları yönünde uyarı yapıldı.

ÇIĞ TEHLİKESİ

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi riski bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlara tedbirli ve dikkatli olmaları yönünde uyarı yapıldı.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Balıkesir, Bursa ve Bilecik çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ve güneydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

EGE: Çok bulutlu, bölge geneli yağışlı geçecek. Kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışlar; Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacak.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz ile Kahramanmaraş çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar, Batı Akdeniz kıyı kesiminde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek. Antalya çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Isparta'nın güney ve Burdur'un doğu ilçelerinde yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Rüzgar; Antalya Körfezi'nde kuvvetli esecek.

İÇ ANADOLU: Çok bulutlu, bölge geneli aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, bölgenin iç kesimleri kar yağışlı, gece saatlerinde Sinop çevreleri yağmurlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Orta Karadeniz'in iç kesimleri, akşam saatlerinden sonra Orta Karadeniz kıyıları ile Giresun çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar; kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Malatya, gece saatlerinde Erzincan, Tunceli ve Elazığ çevreleri aralıklı kar yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Adıyaman ile zamanla bölgenin batısı ve gece saatlerinde Diyarbakır ve Mardin çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar; Adıyaman ve Diyarbakır çevrelerinde karla karışık yağmur, yağış alan diğer yerlerde yağmur şeklinde olacak.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

ANKARA: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı. (2)

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu. (7)

İZMİR: Çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı, iç ve yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı.(10)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu. (14)

ANTALYA: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; il genelinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. (13)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu.(10)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu. (-3)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde karla karışık yağmurlu

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV