banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İstanbul'da büyük çile yarın başlıyor

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 18 Haziran'da onarım başlıyor. 3 ay boyunca 3 şerit kapalı olacak.

17 Haziran 2012 Pazar 14:55
İstanbul'da büyük çile yarın başlıyor
banner267
İstanbul'da büyük çile yarın başlıyor

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 18 Haziran'da onarım başlıyor. 3 ay boyunca 3 şerit kapalı olacak. 



Fatih Sultan Mehmet (FSM) ve Haliç köprülerinde asfalt yenileme çalışmaları 18 Haziran -17 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

FSM'deki çalışmada üç şerit trafiğe kapatılacak. İlk çalışma Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçişte yapılacak. Karşı yönden ek şerit uygulaması yapılacak.

Ayamama'da ıslah çalışması

Köprülerin yanı sıra Ayamama Deresi'nde de ıslah çalışmaları başlıyor.

Bu çalışmalarla İstanbul trafiği için büyük önem arz eden, yıpranan asfaltı nedeniyle sürüş konforu ve trafik güvenliği azalan Fatih Sultan Mehmet ve Haliç köprüleri bakıma alınacak, aynı zamanda 2009'daki su taşkınıyla gündeme gelen Ayamama Deresi de ıslah edilecek.

Çalışmalar 24 saat ve 3 vardiya esasına göre sürdürülecek.

Çalışmalar süresince metrobüs hattı sürekli açık tutulacak

Bakım, onarım ve ıslah çalışmalarının yapılacağı yol kesimlerinde trafiğin düzenli ve güvenli bir şekilde seyrini sağlamak amacıyla her türlü trafik güvenlik tedbirleri ve trafik yön levhalarının çalışma alanında tesis edilecek.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 4 aşamalı olarak yapılacak mastik asfalt üst yapı yenileme çalışmalarında; her aşamada bir yöndeki 3 şerit kapatılacak, kalan 5 şerit, bir istikamette 3 şerit, diğer istikamette 2 şerit olmak üzere trafik akışı sağlanacak. Haliç Köprüsü'nde ise 5 aşamalı olarak yapılacak mastik asfalt üst yapı yenileme çalışmalarında; ana köprüde çalışılırken ilave köprüler ile alternatif yollardan, ilave köprülerde çalışılırken ise ana köprü ile alternatif yollardan trafik akışı sağlanacak.

Çalışmalar süresince metrobüs hattı sürekli açık tutulacak. Ayamama Deresi ıslah çalışmalarının yapılacağı Mahmutbey batı kavşağında kapatılacak şeritler için servis yolları yapılacak ve mevcut yollar alternatif olarak kullanılacak.

VATANDAŞLARA UYARI

Vatandaşların öncelikle toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri, mecbur kalmadıkça özel araçlarını kullanmamaları konusunda uyarıldı.

Sürücüler yol durumu hakkında her türlü bilgiye "www.kgmistanbulyol.com" veya "facebook.com/KGMIstanbulYol" adresinden ulaşabilecekler. Acil durumlarda ise "159" numaralı telefondan bilgi alabilecekler. 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV