banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İstanbul'da kuvvetli yağış

İstanbul'da kısa süre etkili olan yağmur, vatandaşları hazırlıksız yakaladı

12 Temmuz 2014 Cumartesi 17:09
İstanbul'da kuvvetli yağış
banner321
İstanbul'da kuvvetli yağış
İstanbul'da kısa süre etkili olan yağmur, vatandaşları hazırlıksız yakaladı.

İstanbul'da öğleden sonra başlayan sağanak yağış ve dolu, Şişli, Beşiktaş ve Kağıthane çevresinde kısa süre etkili oldu. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, otobüs duraklarına sığınarak korunmaya çalıştı. Yağmur nedeniyle zor anlar yaşayan bazı vatandaşların koşarak kaçtıkları, bazılarının ise ıslanmamak için ilginç yönetmeler başvurdukları görüldü. Kısa süreli etkili olan yağmurlu hava, bir süre sonra yerini güneşli havaya bıraktı.
seo yazılım

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yapılan son değerlendirmelere göre; bugün Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ ile İstanbul Avrupa yakasının batısında yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın beklendiğini açıkladı.

Meydana gelebilecek olumsuzluklara ( sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
ÇANAKKALE'DE YAZ YAĞMURU

Çanakkale'de etkili olan sağanak nedeniyle bir alışveriş merkezinde su baskını yaşandı.

Kentte şiddetli yağış, sabah başlayıp aralıklarla etkili oldu ve öğlen de kısa süreli görüldü.

Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, saçak altı ve duraklarda yağışın kesilmesini bekledi. Bazıları ise şemsiyelerle yağmurdan korunmaya çalıştı.

Kent girişindeki bir alışveriş merkezinde, çatıdan akan yağmur suları iş yerinin diğer bölümlerine doldu. Personel, suyun tahliyesi için yoğun çaba sarf etti. Olay, mağaza çalışanları ve müşteriler tarafından cep telefonlarıyla görüntülendi.
TEKİRDAĞDA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

Tekirdağ’da sabah saatlerinde başlayan yağmur, kent merkezinde etkili oldu.

Bugün, Tekirdağ’da hava sıcaklığı 28 dereceye ulaştı. Sıcak hava bunaltırken, sabah saatlerinde aniden yağmur bastırdı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar saçakların altında yağmurun dinmesini bekledi. Yağmur yağışı yaklaşık 45 dakika etkili olurken, rögarların açık olması nedeniyle caddelerde su taşkını olmadı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Semiha Şakir 10 yıl önce yorumlandı

      bu ne ya böyle hava mı olur ?? mikail

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV