banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Karadeniz fırtınaya teslim

Karadeniz'de şiddetli fırtına Trabzon ve Rize'de maddi hasara neden oldu. Karadeniz fırtınaya teslim oldu...

24 Mart 2013 Pazar 22:09
Karadeniz fırtınaya teslim
banner265
Karadeniz fırtınaya teslim
Karadeniz'de şiddetli fırtına Trabzon ve Rize'de maddi hasara neden oldu. Karadeniz fırtınaya teslim oldu...

Fırtına'nın etkisiyle boyu 10 metreyi bulan dalgalar, Trabzon'un Beşikdüzü ilçesindeki Çeşmeönü Limanı'nda balıkçı teknelerini rıhtımın üzerine çıkardı. Büyük balıkçı tekneleri bağlı oldukları demir zincirlerden kopması sonucu denize sürüklendi.

Trabzon Faroz Balıkçı Barınağı'nda ise 2 teknede maddi hasar meydana gelirken dalganın etkisini sürdürmesi nedeniyle balıkçılar kıyıya bağlı teknelerini barınaklara çekmek zorunda kaldı. Denizdeki taş ve molozların Beşirli sahiline gelmesi nedeniyle yürüyüş yolu zarar görürken, büfeler ve parklarda sular altında kaldı.

Rize'de de etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle dalgalar Karadeniz Sahil Yolu'na kadar ulaştı. Çayeli ilçesinde denizdeki taşların yola gelmesi nedeniyle trafikte zaman zaman aksamalar yaşandı.



Belediye ekipleri tarafından vatandaşların denizden uzak durmaları konusunda anonslar yapılmasına rağmen uyarıları dikkate almayan çoğu kişi, dalgalar önünde fotoğraf çektirmeye çalıştı.

Bu arada, ilçede öğrenim gördüğü belirtilen bir üniversite öğrencisinin ise sahilde yürürken dalgalara kapılarak sürüklendiği, arkadaşlarının yardımıyla denizden çıkarıldığı gözlendi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV