banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Karadeniz'de 5.3 büyüklüğünde deprem

Karadeniz'de 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

23 Aralık 2012 Pazar 17:24
Karadeniz'de 5.3 büyüklüğünde deprem
banner264
Karadeniz'de 5.3 büyüklüğünde deprem
Karadeniz'de 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 15.31'de, merkez üssü Karadeniz'de Gürcistan açıkları olan, 5.3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin, yerin yaklaşık 5 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi.

İRAN'DA DEPREM
 İran’da TSİ 08:38'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumu'nun (USGS) verdiği bilgiye göre, deprem İran'ın Türkiye sınırı yakınındaki Khvoy kentinin 10 km güney batısında gerçekleşti. Depremin derinliği 10.5 km olarak belirtilirken, şu ana kadar can ve mal kaybı olup olmadığı hakkında bilgi edinilemedi. İran’da meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem Van’da da hissedildi. Van’da da hissedilen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.

Türkiye ve çevresinde 9 deprem ölçüldü
 Türkiye ve çevresinde 9 deprem ölçüldü
Bugün Türkiye ve çevresinde 9 deprem ölçüldü.
Bugün Türkiye'nin çevresinde aralarında biri sabah 5, diğeri ise akşam saatlerinde 5.3 büyüklüğünde ölçülen iki depremin de bulunduğu dokuz deprem meydana geldi.

Depremli Pazar tatilinde ilk yer sarsıntısı gecenin son saatlerinde Manisa ve Kütahya'da 3.6 ve 3.2 büyüklüklerinde ölçüldü. Sabah saatlerinde ise İran-Türkiye sınırında 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 4 kilometre oldu.

Bu büyük depremden sonra öğleden önce Türkiye-İran sınırında 4.1 ve 3 büyüklüğünde iki deprem daha meydana geldi. Öğleden sonra ise Gürcistan sınırında ve Karadeniz içinde derinliği 5 kilometre olan deprem 5.3 büyüklüğüyle korkuttu. Deprem Artvin'de hissedildi.

Aynı bölgede akşam saatlerine kadar 3'ten büyük üç sarsıntı daha ölçüldü.

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremin merkez üssünün Artvin ile Gürcistan arasında, Karadeniz bölgesinde olduğunu belirterek, depremin Ardahan, Artvin ve Rize'de de hissedildiğini kaydetti.

Sallantıdan dolayı olumsuz bir durumun söz konusu olmadığını ifade eden Azizoğlu, "Hissedilir bir deprem meydana geldi. Şükür ki bölgemizde olumsuz bir durum yok" dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV