banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Muğla'da korkutan deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünün verilerine göre Muğla'nın Ula ilçesinde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

23 Kasım 2017 Perşembe 02:25
Muğla'da korkutan deprem!
banner229
Muğla'da korkutan deprem!
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünün verilerine göre Muğla'nın Ula ilçesinde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre aynı deprem 5.0 olarak duyuruldu. Depremin ardından yarım saat içinde 8 artçı sarsıntı daha meydana geldi.


KLİMA SERVİSİ

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 23.22'de merkezi Muğla'nın Ula ilçesi olan 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 5 KM derinliğinde meydana gelen depremde ilk bilgilere göre can ve mal kaybı yaşanmazken, vatandaşlar panik yaşadı.

AFAD: 5.0 ŞİDDETİNDE

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) verilerine göre ise, 5.0 şiddetinde meydana gelen deprem 23.22'de ve
Muğla'nın Ula ilçesinde kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 23.22'de merkezi Muğla'nın Ula ilçesi olan 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 5 KM derinliğinde meydana gelen depremde ilk bilgilere göre can ve mal kaybı yaşanmazken, vatandaşlar panik yaşadı.

MUĞLA VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Muğla Valisi Esengül Civelek, Ula ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi.

Vali Civelek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, an itibarıyla ilçede herhangi bir olumsuz durumun söz konusu olmadığını belirtti.

Bölgeden 112 Acil Çağrı Merkezine yapılmış herhangi bir arama kaydının da olmadığını vurgulayan Civelek, "Ula Kaymakamımız tüm mahalle muhtarları ile yaptığı görüşmede şu an için herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını teyit etmiştir." ifadesini kullandı.

ARTÇI SARSINTILAR DEVAM EDİYOR

Muğla'nın Ula ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede 8 artçı sarsıntı daha kaydedildi.

Depremin ardından geçen yarım saatlik süre zarfında bölgede 1.8 ila 3.6 büyüklüklerinde 8 artçı sarsıntı daha kaydedildi.

2 EVDE HASAR OLUŞTU

Depremde iki evde çatlaklar oluştuğu bildirildi.

Ula ilçesi ve çevresinde kısa süreli paniğe neden olan deprem sonrası, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne sadece merkez üssü Arıcılar Mahallesi’nden arama yapıldığı ve iki ayrı evde çatlaklar oluştuğunun ihbar edildiği öğrenildi.

Gelen ihbarın adından AFAD İl Müdürlüğü, 112 Acil Servis ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığından 4 ekip inceleme yapmak üzere Arıcılar Mahallesi’ne hareket etti.

SOKAĞA DÖKTÜ

Deprem sonrasında bazı ilçe sakinleri sokağa çıktı.

Esnaf Melik Önder, AA muhabirine, işlettiği büfede otururken deprem olduğunu
belirterek, "5-10 saniye sallandık ama çok şükür herhangi bir şey yok. Herkese geçmiş olsun." dedi.

Önder, deprem anında boş olan sokaklara, ilerleyen dakikalarda bazılarının çıkmaya başladığını söyledi.

Aslı Kabak ise deprem sırasında arkadaşlarının evinde olduğunu dile getirerek, bir anda ayağa kalktıklarını, sallanmaya başladıklarını söyledi. Sarsıntının giderek artmaya başladığını dile getiren Kabak, "Korktuk, dışarı çıktık. Bir süre sonra tekrar eve girdik. Deprem sanki bir dakika sürdü gibi geldi. Bayağı şiddetli hissettik." diye konuştu.


 


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV