banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Riskli 8 kent

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, deniz, göl ve barajların yüzme suyu kalitesi denetim sonuçlarını açıkladı.

18 Haziran 2012 Pazartesi 12:36
 Riskli 8 kent
banner266
 Riskli 8 kent
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, deniz, göl ve barajların yüzme suyu kalitesi denetim sonuçlarını açıkladı.


Sağlık Bakanlığı'nın deniz, göl ve barajlardan alınan bin 850 su numunesine yaptığı mikrobiyolojik incelemelerden, bin 663'ü yüzme suyu yönetmeliğine uygun çıktı. Denetim sonuçlarına göre, yüzme suyu açısından İzmir, Antalya, Muğla, Çanakkale,Bursa, Mersin deniz suları genel anlamda 'iyi' çıktı. Akdeniz'de bir tek Antalya Finike Batı Yüzme alanı riskli bulundu. 2011 tahlillerine göre Balıkesir, Kocaeli, Yalova ve Tekirdağ ile Samsun ve Zonguldak'taki pek çok yüzme alanı riskli çıktı. Halk plajlarının kurulduğu Van gölü de yüzmeye uygun bulunmadı.

ŞİLE VE KADIKÖY'DE YÜZÜN
İstanbul, genel anlamda deniz suyu bakımından uygun bulunsa da bazı bölgelerinde suları denize girmeye elverişi çıkmadı. Büyükada, İstanbul Bakırköy ,Sarıyer, Silivri ve Arnavutköy'de bazı plajlar uygun görülmezken İstanbul Tuzla'nın geneline yakını da yüzme suyu açısından elverişli bulunmadı. İstanbul Büyükçekmece, Şile, Çatalca, Kadıköy ve Beykoz'un ise genel anlamada yüzme suyu kalitesi iyi çıktı.  

Akşam

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV