banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Son deprem tahmini de doğru çıktı! Deprem kahini Türkiye'yi uyardı

Son dönemlerde deprem kahini olarak ünlenen Frank Hoogerbeets 22 Haziran tarihinde, 23-25 Haziran tarihleri arasında 7 ve üzeri büyüklükte bir deprem beklediğini duyurmuştu.

24 Haziran 2019 Pazartesi 19:05
Son deprem tahmini de doğru çıktı! Deprem kahini Türkiye'yi uyardı
banner321
Son deprem tahmini de doğru çıktı! Deprem kahini Türkiye'yi uyardı

Son dönemlerde deprem kahini olarak ünlenen Frank Hoogerbeets 22 Haziran tarihinde, 23-25 Haziran tarihleri arasında 7 ve üzeri büyüklükte bir deprem beklediğini duyurmuştu. Bugün Endonezya'da art arda meydana gelen depremlerin ardından gözler yine deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets'e çevrildi. Avrupa'daki depremleri değerlendiren yeni nesil deprem tahmincisinin son açıklamaları korkuttu. İşte deprem tahmincisinin son iddiaları...

Seo Yazılım

Deprem tahminlerinin doğru çıkmasıyla deprem kahini olarak ünlenen Frank Hoogerbeets, 22 Haziran'da yaptığı açıklama ile yine korkuttu. 23-25 Haziran tarihleri arasında 7 ve üzeri büyüklükte bir deprem beklediğini duyurmuştu. Bugün Endonezya art arda depremler ile sallandı!

22 Haziran'da yayınladığı yeni videoda Hoogerbeets, 24 Haziran'da Merkür, Güneş ve Uranüs'ün ve 23 Haziran'da da Venüs, Dünya ve Jüpiter'in aynı hizada olduğuna dikkat çekmiş ve bu tip bir dizilimin ciddi ölçekte depremin habercisi olabileceğini söylemişti.

Endonezya'nın Maluku eyaletinde meydana gelen depremin şiddetiyle sarsılan Avustralya'nın Darwin kent merkezdeki bazı binaların boşaltıldığı bildirildi.

Endonezya'daki 7.3'lük depremin ardından gözler tekrar Frank Hoogerbeets'e çevrildi.

Avrupa'daki 7 ve üzeri depremleri değerlendiren Frank Hoogerbeets, Türkiye'de merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan ve 17 Ağustos 1999'da meydana gelen 7.4'lük depremi hatırlattı.

Frank Hoogerbeets 26 Kasım 1943 tarihinde Samsun, Ladik'te yaşanan 7.2, 27 Aralık 1939'da Erzurum'da meydana gelen 7.2 ve 1 Şubat 1944 tarihinde merkezi üssü Bolu, Gerede olan 7.2'lik depremlere dikkat çekti.

Frank Hoogerbeets 1930 ve 1940'lı yıllardaki depremlerin ardından bölgede şiddetli depremlerin görülmediğini ve bu bölgede yakın bir tarihte 7 ve üzeri bir depremin meydana gelmesinin şaşırtıcı olmayacağı yorumunda bulundu.

Bir başka paylaşımında Gölcük Depremi'ni değerlendiren Hoogerbets, 7.4'lük deprem öncesi son derece kusursuz ve güçlü bir dizilimin oluştuğunu belirtmiş, ayrıca Güneş, Venüs ve Uranüs'ün de mükemmel biçimde hizalandığı bilgisini paylaşmıştı.

Hoogerbeets'e göre Dünya'nın uydusu Ay, bu dizilim sebebiyle Venüs ve Uranüs'ün çekim kuvvetinden etkilendi.

Kritik hizalanmaların ardından yalnızca üç gün sonra merkez üssü İzmit, Gölcük olan büyük deprem meydana geldi.

Yayınlanan veride sismik faaliyet göz önüne alınarak Dünya'da meydana gelebilecek deprem hareketliliği skalasına yer veriliyor.



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV