banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yağış ve fırtına Marmara'yı esir aldı

Şiddetli yağış ve lodos, Bursa, Çanakkale ve Balıkesir'de hayatı felç etti.

03 Aralık 2012 Pazartesi 08:31
Yağış ve fırtına Marmara'yı esir aldı
banner265
Yağış ve fırtına Marmara'yı esir aldı

Şiddetli yağış ve lodos, Bursa, Çanakkale ve Balıkesir'de hayatı felç etti. Çanakkale Boğazı gemi trafiğine kapandı, lodos Bursa'yı esir aldı, Edremit'te yağış taşkınlara sebep oldu. 

Kuvvetli sağanak ve fırtına kuzey Ege ve batı Marmara'da hayatı olumsuz etkiledi, su baskınlarına neden oldu.

ÇANAKKALE: Yağışla birlikte etkili olan lodos nedeniyle, Çanakkale Boğazı her iki yönden transit gemi geçişlerine kapatıldı. Gemiler, boğazın Ege ve Marmara denizi girişlerinde bekletiliyor.

Öte yandan, kuvvetli yağış Eceabat ilçesinde taşkınlara neden oldu. Bazı caddeler yağmur suları nedeniyle araç trafiğine kapatıldı.

Belediye ekipleri, vidanjör ve iş makineleri yardımıyla tıkanan rögarları açıp, caddelerde yeniden ulaşımı sağladı.

BURSA: Bursa'daki şiddetli lodos, yaşamı olumsuz etkiledi.

BALIKESİR: Balıkesir'in Edremit ilçesinde saat 02.00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 1 saat süren kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Yağmur nedeniyle Edremit merkezdeki bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Sokaklarda sel meydana geldi. İzmir-Çanakkale karayolunda ulaşım yaklaşık iki saat tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Edremit Belediyesine bağlı sağlık ekipleri, yağmur nedeniyle zarar gören vatandaşlara yardım etti. Hazırlıksız yola çıkan çok sayıda sürücü su altında kalan yollarda zor anlar yaşadı. Sürücülerin yardımına belediye yetkilileri koştu. 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV