banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yarın dışarı çıkacaklar dikkat!

Türkiye, yarın Karadeniz üzerinden gelecek yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek

10 Kasım 2012 Cumartesi 04:52
Yarın dışarı çıkacaklar dikkat!
banner263
Yarın dışarı çıkacaklar dikkat!

Türkiye, yarın Karadeniz üzerinden gelecek yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek


Türkiye, yarın Karadeniz üzerinden gelecek yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, halen yurdun büyük bir bölümünde etkisini sürdüren serin ve yağışlı hava kütlesi, hafta sonunda doğuya doğru hareket ederek, iç ve doğu bölgelerde etkili olacak.
 
Tahminlere göre, yarın sabah saatlerinde Marmara Bölgesi’nin doğu kesimlerinden itibaren Karadeniz üzerinden gelecek yeni bir yağışlı havanın etkisine girilecek.
 
Yağışlar, yarın Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu’nun batısı, Doğu Anadolu’nun güney ve batısıyla yerel olarak İstanbul, Sakarya, Kocaeli ve Sinop çevrelerinde kuvvetli, Malatya, Tunceli, Elazığ, Adıyaman ve Bingöl çevrelerinde çok kuvvetli; pazar günü ise Güneydoğu Anadolu Bölgesi geneliyle Bingöl, Bitlis, Muş, Elazığ, Malatya, Kahramanmaraş ve Tunceli’de kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacak.
 
Hafta sonunda yağışlar, Karadeniz’in iç kesimlerinin, İç Anadolu’nun kuzeydoğusuyla Doğu Anadolu’nun kuzeyinin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek.
 
Yetkililer, kuvvetli yağışın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı can ve mal emniyeti için vatandaşlarla ilgilileri dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV