banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

BDP'den skandal istek

BDP’nin Eşbaşkanları Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışanak, Alman Federal Meclisi’ne gönderdiği mektupta skandal taleplerde bulundu.

08 Ekim 2012 Pazartesi 12:13
BDP'den skandal istek
banner291
BDP'den skandal istek

BDP’nin Eşbaşkanları Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışanak, Alman Federal Meclisi’ne gönderdiği mektupta skandal taleplerde bulundu. 

PKK’nın siyasi uzantısı BDP’nin Eşbaşkanları Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışanak, örgütün karargah kurduğAlman Federal Meclisi’ne gönderdiği mektupta skandal taleplerde bulundu.

Demirtaş ile Kışa­nak'ın ortak mektubunda, PKK yandaşlarının faaliyetlerine herhangi bir kısıtlama getirilme­mesi isteniyor. Aktif olarak PKK adına çalışan şahısların sınır dışı edilmemesinin talep edil­diği mektupta, Alevilik de İslam'ın bir mezhe­bi değil, ayrı bir din olarak gösteriliyor.

İŞARETİ ALAN BDP YARDIMA KOŞTU!

Kudüs'ü fetheden Selahattin Eyyubi'nin torun­ları olan Kürtleri İslam'dan uzaklaştırmak için Zerdüştlük propagandası yapan, pagan inançları yaymak amacıyla kanal kuran ve ta­pınak açan terör örgütü PKK, Türkiye'nin dip­lomatik girişimleri nedeniyle Almanya'da sıkı­şınca, devreye KCK'nın talimatıyla hareket eden BDP girdi. Almanya'da barınan PKK üye­lerinin üzerindeki baskıyı hafifletmek için ha­rekete geçen BDP Eşbaşkanları Selahattin De­mirtaş ile Gültan Kışanak, Alman Federal Meclisi Dilekçe Komisyonu'na bir mektup gönderdi. Mektup­ta, PKK'nın Almanya'daki yapılanmasına “hoşgörüyle” yaklaşılması isteniyor. 12 talebin sıralandığı mektupta, PKK'lılara oturum izni verilmesi ve ülkeden gönderilmemesi gerektiği savunuluyor. Mektup­ta ayrıca Aleviliğin ayrı bir din olduğu iddia ediliyor.

“PKK YASAĞI KALDIRILMALI”

Mektuptaki skandal talepler şöyle:

_ Gerek Kürtlerin Alman toplumuna entegrasyonunu teşvik etmek ve gerekse de Türkiye'de Kürt soru­nunun çözümünü desteklemek için, PKK yasağı ve bu bağlamda süren Kürt örgütlerine yönelik yasak­lar kaldırılmalı ve baskılara son verilmelidir.

_ Siyasal olarak aktif olan Kürtlerin sınır dışı edilmesine ve ilticası kabul edilmiş olan Kürtlerin dosyala­rının yeniden açılmasına son verilmelidir.

_ Kürtler farklı dinsel inançlara sahiptir. Hıristiyanlık, Ezidilik, Alevilik ve İslam. Bundan dolayı Dinle­rin Diyaloğu İçin Çalışma Grubuna dahil edilmelidirler.

Kaynak: Yeni Akit
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV