banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

CHP’li Erdal Aksünger: ‘Gemiciklerin önü açıldı’

CHP'li Erdal Aksünger, İsrail ile sağlanan uzlaşmanın aynı zamanda Erdoğan’ın ar­ma­tör oğ­lu Bu­rak Er­do­ğa­n’­ın da önünü açtığına işaret etti.

07 Temmuz 2016 Perşembe 16:32
CHP’li Erdal Aksünger: ‘Gemiciklerin önü açıldı’
banner264

CHP’li Erdal Aksünger: ‘Gemiciklerin önü açıldı’

CHP'li Erdal Aksünger, İsrail ile sağlanan uzlaşmanın aynı zamanda Erdoğan’ın ar­ma­tör oğ­lu Bu­rak Er­do­ğa­n’­ın da önünü açtığına işaret etti.

web tasarım

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, son dönemdeki yargının yeniden yapılandırılması, varlık barışı, İsrail ve Rusya ile uzlaşma, Rıza Zarrab davasının olası sonuçları gibi konular birlikte değerlendirildiğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “son hamlelerini yaptığını ve çıkış aradığını” söyledi. Aksünger, İsrail ile sağlanan uzlaşmanın aynı zamanda Erdoğan'ın ar­ma­tör oğ­lu Bu­rak Er­do­ğa­n'­ın da önünü açtığına işaret etti.

CHP'li Aksünger, Türkiye'yi Ortadoğu bataklığına sürükleyen AKP'nin yanlış dış politikasının sonuçlarının önümüzdeki günlerde daha da ağırlaşacağını söyledi. “Erdoğan'ın sattığı sadece eski dostları değildi” diyen Aksünger şu değerlendirmelerde bulundu:

ÇIKIŞ YOLU ARIYOR

Türkiye Cumhuriyet tarihinin en kritik sürecinden geçiyor. Her alanda atılan adımları birlikte değerlendirmek gerekiyor. Türkiye'nin İsrail ve Rusya ile anlaşmasının arkasında başka gündemler olduğunun farkındayız. Erdoğan'ın diktatörlük hevesi hem kendisini hem de bu ülkenin tamamını bir çıkmaza sürükledi. Şimdi çıkış yolları aranıyor.

HARİTA ŞEKİLLENİYOR

Son dönemdeki gelişmelere bakıldığında, sınırın ötesinde harita yeniden şekilleniyor. Irak'ta Kürt Devleti, Suriye'de Kürt Federasyonu, Kıbrıs'ta Birleşik Kıbrıs Federasyonu'nun oluşuyor. İsrail ile yapılan anlaşma ve Rusya'dan dilenen özür haritanın sınırlarını ortaya koyuyor. Terör konusunda PKK'dan sonra IŞİD ile ikinci bir çephe açılıyor. Ekonomi iyiye gitmiyor, ‘Varlık Barışı' adı altında rüşvet ve yolsuzluk konusunda kendisini aklayamamış olan hükümet, ülkeyi kara para cennetine çevirmek istiyor. Parlamenter sistemin dayandığı kuvvetler ayrılığının üç ayağından biri olan yargı, ‘paralele operasyon' maskesi altında dikensiz gül bahçesine çevrilmek isteniyor.

ZARRAB TÜRK BANKALARINI KULLANDI

ABD’de yargılanan Rıza Zarrab'ı o mahkemede söyleyecekleri Türkiye'yi de yakından ilgilendiriyor. Zarrab'ın yargılanmasına sebep olan eylemlerini Türk bankacılık sistemi üzerinden yaptı. Türkiye'nin ekonomik yaptırımlarla karşı karşıya kalma riski halen gündemde.

BİNALİ'Yİ DE AYNI SON BEKLİYOR

Bir dönem Obama'nın parmak işaretiyle çağırdığı Ahmet Davutoğlu zorla başbakanlıktan istifa ettiriliyor. İşler çıkmaza girince Saray eşrafı kendisine günah keçisi olarak Davutoğlu'nu seçti. Bunun devamı da gelecek. Eski dostlar düşman olmaya devam edecek. Düşük profilli Başbakan Binali Yıldırım'ı da bekleyen son bu olacak.

GEMİCİKLERİN ÖNÜ AÇILDI

Erdoğan, uluslararası mahkemelerde yargılanmaktan korkuyor. Tek derdi kendini ve ailesini kurtarmak. Tüm bunlar yaşanırken gözden kaçan bir ayrıntı da Erdoğan'ın armatör oğlu Bu­rak Er­do­ğa­n'­ın gemicikleri…Gemiciklerin önü İsrail ile yaptığı ve önümüzdeki günlerde Mısır ile yapılması öngörülen anlaşma ile daha da açılacağa benziyor.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV