banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde askeri konvoya şok slogan

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde askeri konvoy sarı, kırmızı yeşil flamalar ve 'Yaşasın Başkan Apo' sloganları arasında geçti.

25 Ocak 2014 Cumartesi 14:32
Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde askeri konvoya şok slogan
banner265
Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde askeri konvoya şok slogan
Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde askeri konvoy sarı, kırmızı yeşil flamalar ve 'Yaşasın Başkan Apo' sloganları arasında geçti.

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, Şanlıurfa'da Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde partilerinin belediye başkan adayının Nurettin Ataman'ın adını açıkladı. Bunun üzerine Beytüşşebap'a seçim çalışması için gelen Nurettin Ataman ve ekibi, ilçe girişinde çok sayıda araç konvoyu ve yola dizilen yüzlerce kişi tarafından karşılandı. İlçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Taşarası Köyü'nde bekleyen BDP'liler davul- zurna eşliğinde halay çekerken, sınırdaki birliğine giden Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait mayına dayanıklı 'Kirpi' tipi araçlar da konvoyun arasında kaldı.

İmralı heyetinde süpriz isim!

Askeri araç konvoyu kalabalığın arasından geçerken, BDP'liler parti bayrakları ve sarı, kırmızı, yeşil flamaları sallayarak, 'Yaşasın Başkan Apo' sloganı attı. Askeri konvoy da BDP'lilerin bu tezahüratı altında yola devam edip sınır bölgesindeki birliklerine gitti.

Öte yandan bekledikleri BDP'nin belediye başkan adayı Nurettin Ataman'ın konvoyu geldikten sonra toplu halde ilçe merkezine dönen kalabalık tur attıktan sonra, parti binası önünde davul-zurnalar eşliğinde halay çekti.

Beytüşşebap Belediye Başkanı Yusuf Temel, yaptığı konuşmada, "Bizler Sayın Öcalan'ın yolunda yürüyoruz. 2014 seçimlerinin barışçıl çözüm getirmesini umuyoruz. Bugünden sonra inanıyorum ki hiç bir annenin ağlamasına izin vermeyeceksiniz" dedi.

Belediye Başkan adayı Nurettin Ataman da 2014 seçimlerinde alınacak her fazla oyun Öcalan'ın özgürlüğüne destek olacağı söyleyerek, "Bu zindanların bütün kapılarını kırıncaya kadar durmayacağız. İçerde tek bir Kürt kalmayacak. Biz kardeşlerimizle kucaklaşmadıkça bu mücadele devam edecektir" diye konuştu.



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV