banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Dokunulmazlıklar Kalksın mı?

02 Eylül 2012, 10:26


Dokunulmazlıklar Kalksın mı?
Terör olayları artınca birde terörist vekil kucaklaşmaları TBMM içinde tedirginlik, Vatandaşta da tepkiye neden oldu. Vatandaşın tepkisine TBMM üyeleri de ister istemez kulak tıkamaya çalışsalar da ara çıkışlarla bu DOKUNULMAZLIK meselesi aldı başını gitti.

Vekillerin yorumlarında Dokunulmazlık kalksın ibareleri TERÖR için kalksın gibi ayrımcılığa yol açan bir yönde. Referandumla ANAYAYASA üzerinde bazı değişiklikler yapılmıştı. “Pozitif Ayrımcılık” EVET bu DOKUNULMAZLIK için pozitif ayrımcılık için, bu zırh kalksın vekillerin üzerinden. Makam ve koltuklarına güvenip de yola çıkamasınlar, Pardon yanlış yollara çıkamasınlar diyelim.

Evet Yolsuzluk, Kanunsuzluk, adına her ne varsa Vekiller de artık VATANDAŞ olduklarını kanunlar karşısında herkesle EŞİT olduklarını göstersinler. Gösterebilirler mi diye düşünmeyin gösteremezler. Meclis de yeterli çoğunluk bile olmaz. Hatta bu konu aylarca gündeme gelir gelir gider.

Ama Şimdi birkaç vekil “yetmiyor paracıklar, zamda zam, zamda zam zam” diye yırtınsa akşama meclis toplanır. 35 Dakika içinde yeni maaşlar gündeme gelir hatta onanmış şekilde jet hızı ile Cumhurbaşkanlık makamını yollanır.

Şimdi sizlere soruyorum düşünün bu dokunulmaz adamlar kimin vekili! Teröristlerle kucaklaşanlar suçluda. Yolsuzluk yaparak PKK finans sağlayan batı tacir iş adamları ile sarmaş dolaş olan aynı yatlarda, aynı hamamlarda, aynı tastan faydalananlar için ne demeli. Yani üç maymunu oynamanın bir anlamı yok. Terör örgütlerinin finans kaynaklarını duymayan kalmadı. İstihbarat da bilir, vatandaş da, bir türlü yetkililer bilmek istemez. Akıldan; şu soru geçmiyor mu? Bu yetkililer neyin karşılığında görmez, duymaz, işitmezler.  

Terör örgütlerine yardım ve yataklık edenler. Bazı zaman Vekil, İşadamı, gazeteci, siyasetçi, doktor, öğretmen, vb. yani kim olursa olsun ortadalar. Bu kazançların nasıl yapıldığı zaten orta da. Ak Parti, CHP, MHP, BDP, vb. siyasi yapılaşmaların bununla ilgili asla bir savaşı veya telaffuzu bile olamaz. Neden mi? Oda size kalsın bu söz yetmezmi. “KRAL ÇIPLAK”  

Sansürlü yazıların ilki oldu artık sansürlü yazılarda sizlere Türkiye gündeminde olan gizli saklı her ne varsa duyuracağız. Özgür basın, Özgür Siyaset, Özgür Türkiye için.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV