banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

ABD, TEXAS'TA PATLAMA: 60 ÖLÜ VAR

ABD, Boston'daki patlamanın şokunu üzerinden atmaya çalışırken, yeni patlama haberi bu kez Texax eyaletinin Vaco kentinde bulunan bir gübre fabrikasında meydana geldi.

18 Nisan 2013 Perşembe 09:18
ABD, TEXAS'TA PATLAMA: 60 ÖLÜ VAR
banner321
ABD, TEXAS'TA PATLAMA: 60 ÖLÜ VAR
ABD, Boston'daki patlamanın şokunu üzerinden atmaya çalışırken, yeni patlama haberi bu kez Texax eyaletinin Vaco kentinde bulunan bir gübre fabrikasında meydana geldi. 60 ölü, 100'den fazla yaralı var.
ABD'nin Boston kentindeki saldırıların ardından bu kez de Texas eyaleti patlamalarla sarsıldı. Vaco kentinde bulunan bir gübre fabrikasında çok büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın sebebi henüz belli değil. Meydana gelen patlamada en az 60 kişi öldü, 100 kişi yaralandı. Patlama anı videoya yansıdı
 
Vaco kentindeki patlama, yerel saatle 19.50 sıralarında şehir merkezine 29 kilometre yakınlarındaki gübre fabrikasında gerçekleşti. İlk belirlemelere göre 60 kişi öldü, 100'ü aşkın kişi yaralandı.  Olay sebebiyle şehrin semalarında büyük bir duman bulutu oluştu.
Gübre fabrikası yakınlarında bulunan birçok bina ve evin hasar aldığı, Waco'daki bir okulun futbol sahasının kriz merkezi olarak kullanıldığı bildirildi. Kentte bir bakım evinin yıkıldığı ve enkaz altında kalanların olduğu ifade ediliyor.
 
 
Yerel televizyon kanalı KWTX televizyonu, Waco bölgesinin kuzeyindeki West kasabından bulunan West Fertilizer isimli gübre fabrikasında, yerel saat ile 19.50'de meydana gelen patlamada en az 60 kişinin öldüğünü bildirdi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV