banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

ABD'de seçim öncesi sürpriz gelişme

Gingrich, Cumhuriyetçi Parti ön seçimlerinden çekildi.

03 Mayıs 2012 Perşembe 03:04
ABD'de seçim öncesi sürpriz gelişme
banner291
ABD'de seçim öncesi sürpriz gelişme
Gingrich, Cumhuriyetçi Parti ön seçimlerinden çekildi.

ABD'de bu yıl kasım ayında düzenlenecek başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti'nin adayının belirleneceği ön seçimlerde, adaylardan eski Temsilciler Meclisi Başkanı Newt Gingrich, yarıştan çekildiğini açıkladı.

Gingrich, Virginia eyaletinde yaptığı açıklamada, ''Bugün seçim kampanyamı askıya alıyorum, ama kampanyayı askıya almak, vatandaşlığı askıya almak anlamına gelmez. Eşim Callista ve ben, şimdi aktif vatandaş rolünü üstleneceğiz'' diyerek, siyasi fikirleri için mücadelesini sürdüreceği mesajı verdi.

Konuşmasında destekçilerine teşekkür eden Gingrich, başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti'nin adayı olmasına kesin gözüyle bakılan eski Massachusetts Valisi Mitt Romney'e de destek çıkan ifadeler kullandı.

''ABD Başkanı Barack Obama'nın seçimlerde yenilgiye uğratılmasının önemini'' vurgulayan ve Obama için ''Amerikan tarihindeki en radikal solcu başkan'' tanımlamasına yer veren Gingrich, ''Bana sık sık Romney yeteri kadar muhafazakar mı diye soruluyor ve buna yanıtım basit, 'Barack Obama'ya kıyasla mı?'. Bu, Mitt Romney ile Ronald Reagan arasında bir seçim değil, Mitt Romney ile Amerikan tarihinin en radikal solcu başkanı arasında bir seçim'' diye konuştu.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV