banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında çatışma: 3 Azeri askeri şehit oldu 30 Ermeni asker öldürüldü

Azerbaycan'ın cephe hattında tek taraflı olarak ateşkes ilan etmesine rağmen, Ermenistan tarafının ateşkese uymayarak dün gece tekrar karşı ateşe geçmesi sonucu, Azerbaycan ordusunun 3 askeri öldü.

04 Nisan 2016 Pazartesi 17:55
Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında çatışma: 3 Azeri askeri şehit oldu 30 Ermeni asker öldürüldü
banner265
Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında çatışma: 3 Azeri askeri şehit oldu 30 Ermeni asker öldürüldü
Azerbaycan'ın cephe hattında tek taraflı olarak ateşkes ilan etmesine rağmen, Ermenistan tarafının ateşkese uymayarak dün gece tekrar karşı ateşe geçmesi sonucu, Azerbaycan ordusunun 3 askeri öldü.


Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Ermenistan tarafının cephenin, Ağdere-Terter ve Hocavend-Fuzuli yönlerinde dün gece tekrar saldırıya geçtiği ve temas hattına yakın olan yerleşim merkezlerine yoğun bir şekilde ateş açtığı belirtildi.

Açıklamada, “Azerbaycan ordusu 3 şehit verirken, Ermenistan tarafından da çok sayıda asker öldü” denildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Azerbaycan'ın dün karşı atakları durdurma kararını açıklamasına rağmen Ermenistan'ın tansiyonu artırmaya devam ettiğini belirtti.



Azerbaycan ordusu, sivillerin can güvenliğinin temin edilmesi için 1 Nisan'da operasyonlara başlamış, bazı stratejik tepeler ve yerleşim birimlerini geri almıştı. Çatışmalarda 12 Azerbaycan askeri şehit olmuş, 100'den fazla Ermenistan askeri öldürülmüştü.

AZERBAYCAN, ERMENİSTAN’IN KARABAĞ’DAKİ KOMUTA MERKEZİ’Nİ VURDU

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, işgal altındaki bölgelerde bulunan Ermenistan Silahlı Kuvvetler Komuta Merkezi'nin vurulduğunu açıkladı.

Yapılan nokta atışı ile Komuta Merkezi'ni vurduklarını açıklayan Azerbaycanlı yetkililer, aralarında general ve albayların da bulunduğu çok sayıda Ermeni askerinin öldürüldüğünü bildirdi. Bakanlık yapılan operasyona ilişkin görüntülerin yakın zamanda basına servis edileceğini de ifade etti.

30 ERMENİ ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ

Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında devam eden çatışmalarda, Ermeni silahlı güçlerine bağlı 30 asker öldürüldü, 3 tank imha edildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Ermeni güçlerinin Hocavend-Fuzuli yönünde Azerbaycan mevzilerine saldırı girişiminde bulunduğu, Azerbaycan askerlerinin de yanıt verdiği bildirildi.

Çatışmada Ermeni silahlı güçlerinden yaklaşık 30 askerin öldürüldüğü belirtilen açıklamada, Ermeni güçlerine ait 3 tankın ve 1 bataryanın imha edildiği kaydedildi.

Cephe hattındaki durumun Azerbaycan ordusunun kontrolünde olduğu ifade edildi.

AZERBAYCAN: DARMADAĞIN ETTİK

Azerbaycan ordusu, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında devam eden çatışmalarda, Ermeni güçlerin komuta karargahını imha etti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "İşgal altındaki bölgelerde bulunan Ermeni komuta karargah merkezi, ordumuzun açtığı ateşle darmadağın edildi. Düşmanın çok sayıda albay ve generali
yok edildi" ifadelerine yer verildi.

Operasyonun video görüntüsünün, kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.

ERMENİSTAN'DA SEFERBERLİK İLAN EDİLDİ!

Azerbaycan karşısında büyük kayıplar veren Ermenistan hükümeti, eli silah tutan herkesi askere çağırdı.

Ermeni güçlerinin, kaybettikleri bölgeleri geri almak için cephe hattının Ağdere, Terter, Hocavend ve Fuzuli bölgelerinde Azerbaycan mevzilerine saldırdığı, sivil yerleşim birimlerine ateş açtığı bildirildi.

100'den fazla Ermeni askerinin öldüğü çatışmaların ardından ülkede seferberlik ilan edildi.

Gönüllü olarak katılmak isteyenlerin kayıtları yapılmaya başladı. Yaşlıların çoğunlukta olması dikkat çekti.

170 ERMENİ ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ

Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki çatışmalarda Ermeni silahlı güçlerine bağlı 170 asker öldürüldü, 12 zırhlı araç imha edildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Azerbaycan ordusunun aldığı önlemler ve hedeflere vurduğu darbeler sonrasında karşı tarafın büyük kayıplar verdiği, Ermeni güçlerinin silahlarını bırakarak panik içerisinde geri çekildiği bildirildi.

Azerbaycan ordusunun açtığı ateşle 170 Ermenistan askerinin öldürüldüğü, 12 zırhlı aracın imha edildiği kaydedildi.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV