banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Azerbaycan ile Ermenistan ateşkeste anlaştı

Azerbaycan ile Ermenistan arasında ateşkese varıldığı bildirildi. Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı ise "Ateşkesten haberdar değiliz" açıklaması yaptı.

05 Nisan 2016 Salı 14:19
Azerbaycan ile Ermenistan ateşkeste anlaştı
banner267
Azerbaycan ile Ermenistan ateşkeste anlaştı
Azerbaycan ile Ermenistan arasında ateşkese varıldığı bildirildi. Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı ise "Ateşkesten haberdar değiliz" açıklaması yaptı.

Reuters haber ajansı, Dağlık Karabağ bölgesinde Azerbaycan ile Ermenistan arasında ateşkes anlaşmasına varıldığını duyurdu.

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise, Dağlık Karabağ'da ateşkes sağlandığı konusunda bilgileri olmadığı belirtildi.

Dağlık Karabağ'da Ermenistan'ın desteklediği yönetimin askeri lideri, bölgede ateşkes ilan ettiklerini duyurmuştu.

İRAN: AZERBAYCAN VE ERMENİSTAN GERİLİMİNDE TARAFSIZIZ




İran, Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan askeri çatışma konusunda "tarafsız" olduğunu belirtti.

Azerbaycan -Ermenistan cephe
hattındaki çatışmalar nedeniyle İran Meclisi MilliGüvenlik ve Dış politika Komisyonu'nda Dışişleri Bakanlığı temsilcisinin de katıldığı bir toplantı düzenlendi.

İki ülke arasında devam eden çatışmalar ve çatışma bölgesinden İran'a atılan mühimmat konusunda komisyon üyelerine bilgi veren Dışişleri Temsilcisi, İran'ın yaşanan gerilim konusunda " tarafsız " bir politika izlediğini söyledi.

Komisyon üyelerinden milletvekili İbrahim Ağa Muhammedi, yaptığı açıklamada, " Toplantıda çatışmaların, var olan hassasiyetler nedeniyle her iki ülkenin de yararına olmayacağın altı çizildi. İran da tarafsız bir tutum izleyerek çatışmaların durdurulmasına çalışıyor " diye konuştu.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV