banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
06 Mayıs 2024 Pazartesi

Benzin ve motorine indirim geliyor

BM Suriye'den çekilme kararı aldı

Şam dışındaki noktalardan personel çekiliyor

03 Aralık 2012 Pazartesi 20:31
BM Suriye'den çekilme kararı aldı
banner291
BM Suriye'den çekilme kararı aldı
Şam dışındaki noktalardan personel çekiliyor
Suriye'de Esad'ı zor durumda bırakacak 3 gelişme meydana geldi. Esad'ın uluslararası arenada en büyük destekçisi olarak görülen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye ziyareti esnasında gelen 3 haber bölgedeki dengeleri değiştirecek gibi görülüyor.

BM SURİYE'DEN ÇEKİLİYOR
Birleşmiş Milletler Şam dışındaki insani yardım noktalarından çekilidiğini açıkladı.

BM'den yapılan açıklamada zaruri olmayanlar dışında personelini Suriye'den çıkarma kararı aldı. Şam dışındaki noktalardaki insani yardım noktalarından da çekildiğini belirtti.
Suriyeli muhalifler ile Esad'a bağlı güçlerle yaşanan çatışmalar sebebiyle BM yetkililerinin de risk altında olduğu biliniyordu.

MAKDİSİ SAF DEĞİŞTİRDİ İDDİASI
Ayrıca Suriye Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Cihad Makdisi'nin görevinden alındığı bildirildi. Hizbullah örgütünün yayın organı El Menar televizyonunun haberine göre; Makdisi, hükümetin duruşunu yansıtmayan açıkamalar yaptığı için görevden alındı. Suriye Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Cihad Makdissi'nin muhaliflerin tarafına geçerek İngiltere'ye kaçtığı öne sürüldü.

HAVALİMANI KONTROLÜ KAYBEDİLMEK ÜZERE
Şam yakınlarında artan çatışmalar şehir merkezinden de duyulmaya başladı. Şam havalimanı kontrolünün muhalif güçlere geçmek üzere olduğu gelen bilgiler arasında. Bu iddialar konuşulurken Kahire - Şam seferini yapan yolcu uçağı güvenlik gerekçesiyle Kahir'ye acil iniş yapmak zorunda kaldı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV