banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Daire

Esenyurtta Merkez Taraflarında Acil Durumda Bulunan Kelepir Satılık Daire

12 Şubat 2015 Perşembe 11:25
 Daire
banner322

        

  
İnternet hayatımızı çok daha rahat yaşamamıza imkan veriyor. Aynı zamanda birçok fırsatı da önümüze seriyor. Fırsat deyince birilerinin aklına reklam yapılıyormuş gibi bir durum canlanabilir. Ancak buradaki kasıt reklamın çok daha ötesindedir. Öyle ki iyi bir fırsatı elde ettiğinizde kazanacaklarınızı bilseniz, çok şaşırırdınız. Bunun için biraz zeki olmak yeterlidir. Örnek vermemiz gerekirse bir ev alacağınızı varsayalım ve 200 bin liralık bir bütçeniz olsun. Böyle bir durumda gidip de 150 ila 200 lira arasındaki evlere bakarsanız. Ancak bu paraya 300 bin liralık bir ev de satın alabilirsiniz. Nasıl mı? Tabi ki Esenyurtta kelepir daire düşürerek!

   Esenyurtta kelepir daire çoğu zaman normal fiyatının yarısına kadar düşebiliyor. Düşünsenize böyle bir kazanım elde ettiğinizi… Sadece aklınızı kullandığınız için 100 bin lira gibi paralar kazanabilirsiniz! Tabi bu noktada paranızın sıcak olması ve karşınızdaki kişinin Esenyurtta acil satılık daire şeklinde bir ilan vermesi gerekmektedir. Yoksa Esenyurtta acil satılık daire kategorisine değil Esenyurt merkez satılık daire gibi bir kategoride ilan yayınlanıyorsa o adam bu kadar düşük fiyatlara evini satmayacaktır.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV