banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

IMF Başkanı Cinsel Tacizden Tutuklandı.

IMF Başkanı Strauss-Kahn, cinsel taciz suçlamasıyla tutuklandı.

16 Mayıs 2011 Pazartesi 20:07
IMF Başkanı Cinsel Tacizden Tutuklandı.
banner267
IMF Başkanı Cinsel Tacizden Tutuklandı.
IMF Başkanı Strauss-Kahn, cinsel taciz suçlamasıyla tutuklandı.

Cinsel saldırı suçlamasıyla ABD'de gözaltına alınan IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn, tutuklandı ve elleri kelepçeli vaziyette Harlem'de bir polis karakolundan çıkarılarak bilinmeyen bir yere götürüldü. Fransa’da Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin en büyük rakibi olarak gösterilen Strauss-Kahn, New York’ta 3 bin dolarlık otel odasını temizliğe gelen hizmetçiye tecavüz girişiminde bulunmakla suçlanıyordu. Basın mensupları, Air France uçağına binmeden önce gözaltına alınan IMF Başkanı'nın yaklaşık 30 saattir tutulduğu karakoldan elleri arkadan kelepçeli çıktığını ve yorgun göründüğünü belirttiler.

BANYODAN ÇIPLAK ÇIKIP SALDIRDI

NEW York polisine göre adı açıklanmayan kat hizmetçisi kadın, Strauss-Kahn ile yaşadığı olayı şöyle anlattı:

“2086 numaralı süitin boş olduğu söylendi. Odaya girdim ve holde çalışmaya başladım. Bu sırada o (Strauss-Kahn) banyodan çırılçıplak çıktı. Koridordan hole koştu. Beni bir yatak odasına sürükledi. Sıkıca sardı ve yatağa atıp odayı kilitlemek istedi. Onunla mücadele edip odadan kaçtım. Bu kez koridorda beni yine yakaladı ve bu kez banyoya soktu. Orada cinsel saldırıda bulundu. Beni oral sekse zorlayıp iç çamaşırımı çıkarmaya çalıştı. Bir anlık fırsattan yararlanarak kaçtım ve olayı otel personeline bildirdim. Onlar da 911 acil hattı aradı.”

Sofitel yöneticilerinden Jorge Tito bir açıklama yayınlayarak, taciz iddiasında bulunan çalışanlarının “3 yıldır otelde olduğunu ve hem davranışından hem de işinden çok memnun olduklarını” söyledi.

SABIKASI UZUN

IMF Başkanı’ın seks skandallarıyla gündeme gelmesi, aslında ilk değil. 2007 yılında IMF’nin başına geçen Fransız ekonomistin, 2008’de kurumun Afrika departmanında görev yapan Macar Piroska Nagy’yle ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Soruşturmadan temiz çıkan Strauss-Kahn, yine de kurum içinde bu tür bir ilişkiye adının karışmasının yanlış olduğunu kabul ederek resmen özür diledi.

Bir başka iddia içinse, 2002 yılına gitmek gerekiyor. Çok önceden beri çapkınlıkları herkesçe bilindiği için adı “Büyük Ayartıcı”ya çıkan Strauss-Kahn’ın, bir gazeteciye cinsel tacizde bulunduğu öne sürüldü. İlk kez 2007 yılında günışığına çıkan bu iddiaya göre Strauss-Kahn, kendisiyle mülakat yapan Fransız gazeteci ve yazar Tristane Banon’u baştan çıkarmaya çalıştı. Başaramayınca da cinsel tacizde bulundu; ancak kadın gazeteci, fiziki mücadele vererek “Büyük Ayartıcı”nın saldırısından güç belâ kurtuldu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV