banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

NATO'dan son dakika açıklama: Erdoğan fotoğrafını seçen subay atıldı!

NATO'dan son dakika açıklama! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını seçen subayın ordudan atıldığı duyuruldu.Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), ‘düşman tablosu’ adı altında hedef tahtalarına Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerleştirilmesi üzerine Norveç’te düzenlenen NATO tatbikatından çekildiği ortaya çıkmıştı.

17 Kasım 2017 Cuma 15:01
NATO'dan son dakika açıklama: Erdoğan fotoğrafını seçen subay atıldı!
banner266
NATO'dan son dakika açıklama: Erdoğan fotoğrafını seçen subay atıldı!

NATO'dan son dakika açıklama! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını seçen subayın ordudan atıldığı duyuruldu.Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), ‘düşman tablosu’ adı altında hedef tahtalarına Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerleştirilmesi üzerine Norveç’te düzenlenen NATO tatbikatından çekildiği ortaya çıkmıştı. NATO'dan yapılan son dakika açıklamada fotoğrafı seçen subayın teknisyen olduğu ifade edildi.

KLİMA KOMBİ


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda "Dün Norveç'te bir durum oldu. Norveç'te düşman tablosu diye bir tablo koymuşlar. Bu tabloda Atatürk'ün resmi ve bir tarafta da şahsımın ismi var. Hedefte bunlar. Bu haber gelince Genelkurmay Başkanımız ve AB'den sorumlu Bakanımız, onlar da Kanada yolundaydı, bizi aradılar. 'Böyle böyle bir durum var. Bu tatbikat da
NATO tatbikatı. 40 tane askerimiz var, biz şimdi bu askerimizi çekme kararı verdik, çekiyoruz.' dediler. Dedik ki 'Tabii, hiç durmayın hemen. Velev ki o hedefler kaldırılsa dahi 40 askerimizi süratle oradan çekin.' Böyle bir ittifak, böyle bir müttefiklik olamaz" demişti. NATO'dan yapılan açıklamada Erdoğan'ın tepki gösterdiği hedefi seçen seçen subayın ordudan atıldığını duyuruldu.



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV