banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Norveç'te ikinci ŞOK silahlı saldırı: 4 ölü

Norveç’in başkenti Oslo’da 2 kişinin öldüğü 15 kişinini yaralandığı patlamının ardından akşam saatlerinde de bir saldırı haberi geldi.

23 Temmuz 2011 Cumartesi 07:35
Norveç'te ikinci ŞOK silahlı saldırı: 4 ölü
banner312
Norveç'te ikinci ŞOK silahlı saldırı: 4 ölü
Norveç’in başkenti Oslo’da 2 kişinin öldüğü 15 kişinini yaralandığı patlamının ardından akşam saatlerinde de bir saldırı haberi geldi.
Norveç’in başkenti Oslo’da Başbakanlık binası yakınlarında 2 kişinin öldüğü 15 kişinini yaralandığı patlamının ardından ülkeden akşam saatlerinde de bir saldırı haberi geldi. BBC'nin haberine göre bir gençlik toplantısında ateş açılması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.

Norveç'te iktidar partisinin düzenlediği gençlik kampında bir kişi silahlı saldırı düzenledi. En az 560 çoçuğun katıldığı kampa girerken kendini kontrol yapmaya gelen görevli olarak tanıtan saldırgan rastgele ateş açtı.

Edinilen bilgiye göre saldırıda en az 4 kişi hayatını kaybetti. Bir görgü tanığı saldırıda çocukların panik halinde kaçıştığını, 2 çocuğun hareketsiz yattığını, 1 çocuğun ağzından vurulduğunu söyledi. Saldıra ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

BAŞBAKANLIK BİNASI YAKINLARINDA PATLAMA
Norveç’in başkenti Oslo’da Başbakanlık binası yakınlarında bir patlama oldu. Oslo polisi patlamanın bir bombadan kaynaklandığını doğrularken olayda ölen ve yaralananlar olduğu bildirildi. Patlama dünyanın en sakin ülkelerinden Norveç kamuoyunda şok yarattı.

Oslo'nun merkezinde yerel saatle 15.30'da meydana gelen patlamada Başbakan Jens Stoltenberg'in ofisinin ve ülkenin en büyük tabloid gazetesi Verdens Gang'ın (VG) da bulunduğu 17 katlı bina dahil birçok hükümet binasının zarar gördüğü bildirildi.

Güvenlik güçleri olay yerini çember altına aldı. Norveç devlet televizyonu patlamanın hemen ardından ikinci bir patlama sesinin daha duyulduğunu bildirdi.

Polis yetkilileri olayda 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 15 kişinin de yaralandığını açıkladı. Cuma öğleden sonrası sokakların boş olmasının can kaybının artmasını önlediği ifade edildi.

Kaynak: BBC

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV