banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Petrol rafinerisi patladı: 26 ölü!

Venezüela’da petrol rafinerisinde meydana gelen patlamada 26 kişi öldü, 80 kişi yaralandı

26 Ağustos 2012 Pazar 02:37
Petrol rafinerisi patladı: 26 ölü!
banner311
Petrol rafinerisi patladı: 26 ölü!

Venezüela’da petrol rafinerisinde meydana gelen patlamada 26 kişi öldü, 80 kişi yaralandı

Patlamanın meydana geldiği Amuay rafinerisi Venezüela’nın kuzeydoğusundaki Falcon bölgesinde bulunuyor ve ülkenin en önemli petrol rafinerisi olma özelliği taşıyor. Petrol Bakanı ve devlet petrol şirketi PDVSA’nın başkanı Rafael Ramiraz, sıcak havalar yüzünden ürün depolama alanında biriken gaz sıkışması nedeniyle patlamanın meydana geldiğini açıkladı.

Venezüela’nın en büyük petrol işleme sistemi Paraguana Rafineri Merkezi (CRP)’nin bir parçası olan Amuay Rafinerisi’nde günde 645 bin varil ham petrol işleniyor. Merkezin tamamı Venezüela’nın petrol ihtiyacının yüzde 60’ını karşılıyor. Güney Amerika’nın en büyük dünyanın beşinci petrol ihracatcısı ülkesi Venezüela’da günlük ortalama 3 milyon varil petrol üretiliyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV