banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Suriye'de IŞİD'den korkunç katliam

Suriye rejimi, IŞİD militanlarının ülkenin kuzeydoğusundaki Deyr ez-zor kentinde gerçekleştirdikleri katliamda 300 kişiyi öldürdüğünü duyurdu.

17 Ocak 2016 Pazar 11:44
Suriye'de IŞİD'den korkunç katliam
banner322
Suriye'de IŞİD'den korkunç katliam
Suriye rejimi, IŞİD militanlarının ülkenin kuzeydoğusundaki Deyr ez-zor kentinde gerçekleştirdikleri katliamda 300 kişiyi öldürdüğünü duyurdu.

Bölgeden çelişkili haberler gelirken, Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü, terör örgütünün ele geçirdiği el Baghaliyeh mahallesinde aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 400 sivili kaçırdığını duyurdu.


Suriye resmi haber ajansı SANA, dün gün boyunca düzenlenen saldırılarda öldürülenlerin büyük kısmının yaşlılar, kadınlar ve çocuklar olduğunu öne sürdü.

AFP'nin haberine göre; İngiltere merkezli Suriye İnsan Hakları, terör örgütünün şehrin kuzeyindeki el Baghaliyeh mahallesini ele geçirdiğini ve aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 400 sivili kaçırdığını açıkladı.

beylikdüzü tabela reklam

İzleme Örgütü Direktörü Rami Abdülrahman, kaçırılanların tümünün Sünni olduğunu aktardı. Abdülrahman kadın, çocuk ve rejim yanlısı savaşçıların ailelerinin IŞİD kontrolündeki başka alanlara naklediğini de sözlerine ekledi.

Şam'ın iddiaları doğrulanırsa, bu, terör örgütü IŞİD'in bir gün içerisinde gerçekleştirdiği en kanlı katliamlardan biri olacak.


80'İ ASKER, GERİSİ SİVİL

İngiltere merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, dün yaptığı açıklamada, en az 135 kişinin öldürüldüğünü belirtti.

Bölgedeki aktivistler aracılığıyla Suriye iç savaşının tüm ayrıntılarını belgeleyen Gözlemevi, katliamda öldürülenlerin yaklaşık 80'inin asker ve Şam rejimi yanlısı milisler; geri kalanının ise siviller olduğunu duyurdu.

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, katliam kurbanlarının çoğunun vurularak ya da başları kesilerek öldürüldüğü bilgisi de paylaştı.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV