banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yolcu uçağına havada ateş 1 ölü

Pakistan'da, inişe geçen bir yolcu uçağına kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı. Saldırda 1 yolcu hayatını kaybetti, 2'si de yaralandı.

25 Haziran 2014 Çarşamba 09:57
Yolcu uçağına havada ateş 1 ölü
banner311
Yolcu uçağına havada ateş 1 ölü
Pakistan'da, inişe geçen bir yolcu uçağına kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı. Saldırda 1 yolcu hayatını kaybetti, 2'si de yaralandı.
evden eve nakliyat

Pakistan'da, Uluslararası Bacha Khan Peşaver Havaalanı'nda Pakistan Havayolları'nın Riyad'dan gelen uçağına inişi esnasında yapılan silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad kentinden 178 yolcusu ile havalanan uçağa, Pakistan'ın Afganistan sınırı yakınlarındaki kenti Peşaver'e inişi sırasında kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce ateş açıldı.

Olayda 5 merminin isabet ettiği uçaktaki yolculardan bir kadın öldü, 2 kişi yaralandı.

Pakistan Havayolları'ndan yapılan açıklamada, uçağın saldırıya rağmen güvenli bir şekilde havalimanına inmeyi başardığı belirtildi. Havaalanındaki uçuş trafiğinin normal seyrinde devam ettiği, saldırıyı üstlenen olmadığı kaydedildi.

Pakistan ordusu bir hafta önce başlattığı ve halen devam eden hava operasyonlarındai, Peşaver kentinin başkenti olduğu Hayber-Pakthunkva Eyaleti yakınlarındaki Kuzey Veziristan bölgesinde yaklaşık 300 Taliban militanının öldürüldüğünü açıklamıştı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV