banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ölen gümrük memurunun tayini yapıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı Personel Dairesi Başkanlığı son yaptığı tayin-terfi işlemlerinden iki çarpıcı atama kararına imza attı

29 Ağustos 2012 Çarşamba 16:40
Ölen gümrük memurunun tayini yapıldı!
banner266
Ölen gümrük memurunun tayini yapıldı!


Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı Personel Dairesi Başkanlığı son yaptığı tayin-terfi işlemlerinden iki çarpıcı atama kararına imza attı. Bir ay önce vefat eden bir gümrük memuru başka bir ile tayin edildi, yine iki ay kadar önce emekli olan bir başka gümrük müdür yardımcısının ise yeniden tayini yapıldı.


'Hayali ihracat', 'rüşvet', 'kaçakçılık' suçlamaları ile gündemden düşmeyen Gümrük'ler bu kez şaşırtan tayin kararları ile gündemde.

Geçtiğimiz 23 Temmuz'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 2926 sicil numaralı Gümrük Memuru Mehmet Ali Kozaka 23 Ağustos günü Antalya'ya tayin edildi.

Daha önce Ağrı Doğubeyazıt'ta görev yapan Kozaka’nın yeni tayin yeri Batı Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü olarak açıklandı.

Yine daha önce Batı Akdeniz Bölge Müdürlüğü’nde baş müdür yardımcısı olarak görev yapan ancak iki ay kadar önce baş müdür yardımcılığından emekli olan Şener Uzun ise Van’a tayin edildi.

'MERKEZ, TAŞRADAN HABERSİZ'

Konuya ilişkin konuşan, ancak adının yazılmasını istemeyen bir Gümrük Muhafaza Memuru, yeni atama kararları ile yüzlerce muhafaza memurunun görev yerinin değiştirildiğini, kendilerine üvey evlat muamelesi yapıldığını öne sürdü. Aynı kaynak, ilginç atama kararları ile ilgili ise “Merkez, taşradaki personelinden bi haber. Elinin altındaki dosyalara da vakıf değil belikli” yorumu yaptı. 

Dinçer Gökçe

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV