banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

SGK'dan erken emelilik açıklaması

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, yaşı bekleyenlere erken emeklilik konusunda açıklama yaptı.

06 Nisan 2013 Cumartesi 11:04
SGK'dan erken emelilik açıklaması
banner265
SGK'dan erken emelilik açıklaması
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, yaşı bekleyenlere erken emeklilik konusunda açıklama yaptı.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı, yaşı bekleyenlere erken emeklilik konusunda, kurumca alınmış ve diğer Bakanlıklara iletilmiş herhangi bir karar bulunmadığını bildirdi.

SGK'ndan, bazı basın yayın organlarında yer alan, "Yaşı bekleyenlere erken emeklilik hakkı sağlayacak çalışma olduğu" haberleri üzerine yazılı açıklama yapıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumunun, toplumun tüm kesimlerinin olduğu gibi emekli vatandaşların sorunlarıyla da yakından ilgilendiği belirtilen açıklamada, mevcut mevzuat ve uygulamalar ya da geçmişte düzenlenen mevzuatlar gereği yapılan uygulamalarla ilgili çeşitli talepler iletildiği kaydedildi. Bu talepler doğrultusunda, vatandaşların memnuniyetlerinin yanı sıra gelecek nesillerin de sosyal güvencelerini teminat altına alacak mali sürdürülebilirlik analiz çalışmaları yapıldığı ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

"Geçmiş yıllardaki erken yaşta emeklilik ve diğer borçlanma uygulamalarının, sosyal güvenlik sisteminin gelir gider dengesini bozduğu ve finansman açığını arttırdığı gerçeğinden hareketle mali sürdürülebilirlik yaptığımız çalışmalara esas teşkil etmektedir. Basın yayın organlarında yer alan haberlere konu hususlarla ilgili olarak Kurumumuzca alınmış ve diğer Bakanlıklara iletilmiş herhangi bir karar bulunmamaktadır."


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV