banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Twitter Genart Medya ile Türkiye'de

Genart Medya, Twitter'ın Türkiye'deki reklam satış ortağı oldu

07 Şubat 2013 Perşembe 13:52
Twitter Genart Medya ile Türkiye'de
banner312
Twitter Genart Medya ile Türkiye'de
Genart Medya, Twitter'ın Türkiye'deki reklam satış ortağı oldu
Genart Medya, Twitter'ın Promoted Products adı altındaki, reklama yönelik ürünlerinin Türkiye lansmanını yaparak Twitter'in Türkiye'deki resmi reklam satış ortağı oldu.

"TÜRKİYE, ÇOK ÖNEMLİ BİR PAZAR"
Twitter Ajans ve Marka İlişkileri Başkanı Melissa Barnes, Türkiye'nin kendileri için çok önemli bir pazar olduğunu belirterek, diğer ülkelerde öğrendikleri stratejileri Türkiye'de de uygulayacaklarını söyledi.

Barnes şunları anlattı:
Bu işbirliği Twitter'ın 'Promoted Products' ürünlerinin uluslararası yayılımında heyecanlı bir dönemin başlangıcıdır. Geçtiğimiz yıl, Twitter'ın Türkiye'deki aktif kullanıcı tabanının iki kat büyüdüğünü gördük. Bunun yanı sıra bazı büyük markalara daha geniş bir tüketici grubuyla iletişim kurma ve Twitter'ı pazarlama stratejilerine entegre etme imkanını vermekten dolayı heyecanlıyız.''

Genart Medya'nın Kurucu Ortağı Burak Yılmaz da işbirliğinin kendileri için öneminden bahsederek şu değerlendirmelerde bulundu:

TÜRKİYE PAZARI İÇİN GENART MEDYA'YI SEÇTİLER
''Bu yıl, hem Genart Medya ailesini hem de Türkiye'deki reklamverenleri son derece heyecanlandıran bir gelişmenin öncüsü olmaktan mutluluk duyuyoruz. 2013 yılı itibariyle, Twitter'ın Türkiye'deki resmi reklam satış ortağı olarak çalışmalarımızı sürdürecek ve ülkemizdeki ajanslar ile reklam veren kuruluşların Twitter'ın sunduğu avantajlardan ayrıcalıklı bir şekilde yararlanmalarını sağlayacağız.

Twitter'ın Ortadoğu ve Kuzey Afrika pazarının reklam satış haklarının yönetimi, bölgenin en büyük oyuncusu olan Connect Ads şirketine ait durumda. Türkiye'deki pazarın büyüklüğü ve veriminin de bilincinde olan Connect Ads, Türkiye pazarına güvenilir bir iş ortağı ile girmek üzere Twitter ile birlikte bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi ve bu doğrultuda işbirliği yapmak için Genart Medya'yı seçtiler.''

"TÜRK MARKALARININ İNTERNET REKLAMCILIĞINA İLGİSİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR"
Türkiye'deki rakamlara ilişkin açıklamalar da yapan Yılmaz şu bilgileri verdi:

''Internet World Stats'in Ekim 2012 tarihli araştırmasına göre, Türkiye nüfusunun yüzde 44,4'ü internet kullanıcısı. Bu nedenle Türk markalarının internet reklamcılığına olan ilgisi her gecen gün artıyor. 2012 IAB Türkiye raporuna göre dijital reklam yatırımları bir önceki yıla göre yüzde 34,6 oranında artarak, yılın ilk 6 ayında 416 milyon liraya ulaştı. Bugün Türkiye'de yapılan reklam yatırımlarının yüzde 17'si internet reklamlarına ayrılmaya başladı.

Twitter ise geçen yıl dünya genelinde yüzde 40, Türkiye'de ise yüzde 100'lük büyüme oranıyla en hızlı büyüyen sosyal ağ konumunda. Ayrıca dijital reklam harcamalarında yaşanan artış, markaları ve reklamverenleri, dijital dünyada tüketici davranışlarını ve ilgi alanlarını araştırmaya ve bu değerli datayı yorumlamaya itiyor. Bu nedenle Twitter'ın Türkiye pazarındaki yeri büyük önem arz ediyor."

"TWITTER, EN ÖNEMLİ SOSYAL AĞ"
Burak Yılmaz, Twitter'ın, günde 400 milyondan fazla tweet atan 200 milyonun üzerindeki aktif kullanıcısıyla en önemli sosyal ağ olarak öne çıktığı değerlendirmesinde bulunarak şu ifadeleri kullandı:

''Buna ek olarak Twitter kullanıcılarının yüzde 60'ının platforma mobil cihazları üzerinden erişmesi, Türkiye gibi mobil kullanımın yükselişte olduğu ülkelerdeki hızlı büyümeye katkıda bulunuyor. Türkiye'de Twitter'ı ticari faaliyetlerine entegre etmek isteyen markaların sayısı giderek artıyor. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren markalar şimdiden müşteri tabanları ve kamuoyuyla iletişime geçmek, paylaşım yapmak, sohbetler başlatmak için Twitter'ı kullanmaya başlamış bulunuyor. Twitter'la olan işbirliğimiz kapsamında markaların pozitif bir imaj yaratmasına, takipçilerine etkin bir şekilde erişmelerine ve yeni takipçiler kazanmalarına yardımcı olacağız.''

TÜRKİYE'DE, TWITTER'IN REKLAM ÜRÜNLERİNİ SUNAN TEK FİRMA
Toplantıda paylaşılan bilgilere göre, Genart Medya, Twitter'ın Türkiye'deki resmi reklam satış ortağı olarak, ''Promoted Products'' ürünlerini satışa sunuyor. Böylece Türkiye'deki reklamveren firmalar, Genart Medya aracılığıyla ürün ve hizmetlerini Twitter kullanıcılarına duyurabilecekler. Genart Medya, Türkiye'de Twitter'ın reklam ürünlerini sunan tek firma olarak faaliyet gösterecek. Genart Medya aynı zamanda Twitter ürünlerinin daha etkin kullanımına ilişkin olarak, reklamverenler ve ajanslara yönelik eğitim çalışmaları da gerçekleştirecek.

Reklam verenler Türkiye'deki Twitter kullanıcılarına Genart Medya ile ulaşabilecek.

Genart Medya Hakkında:
Genart Medya, dijital reklam sektöründe bugüne kadar çalıştığı markalar ve verdiği hizmetler ile güven ve saygınlık kazanmıştır. 2007 yılında kurulan Genart Medya, 2009 yılına gelindiğinde, reklam piyasasının farklı alanlarında uzun yıllar çalışmış çekirdek kadrosunu bir araya getirerek dijital pazarlama
faaliyetlerine başlamıştır. Genart Medya 40'ın üzerinde siteyi barındıran
yayıncı ağıyla Türkiye'nin tüm büyük markalarına, dinamik yapısı, genç kadrosu ve çözüm odaklı iş anlayışı ile hizmet vermeye devam etmektedir.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV