banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

FETÖ BİTTİ Mİ?

16 Temmuz 2017, 00:53
FETÖ BİTTİ Mİ?


FETÖ BİTTİ Mİ?

Bir yıl olmuş vaybe zaman ne kadar hızlı akıyor. Evet 15 Temmuz darbe girişiminin oluşunun 1. yılında bu yazımı yayınlamayı günler önce düşündüm fakat bu geceyi ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenlerini izleyerek eklemeler yapmak için bu geceye sakladım.

Günler önce Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, 15 Temmuz'un 1. yıl dönümünde konuştu. FETÖ'nün nasıl bir örgüt olduğu sorusuna yanıt veren Kocaman, "FETÖ bizim bugüne kadar bildiğimiz en sinsi, ihanette sınır tanımayan en alçak terör örgütü diyebiliriz. Yapabilecekleri örgütte sınır tanımıyor. Bazı örgütlerin omurgası var. Bunlarda o yok. Bunlar her kalıba girebilen, kesinlikle hafife alınmaması gereken Sürekli mücadele edilmesi gereken bir örgüt. Sayısız kumpasları var. En tehlikeli örgüt diyebilirim." dedi...

Evet bu kadar koyu bir örgütle baş edebilmek gerçekten zor fakat akıllarda kalan siyasi kanatta partilerin içinde sırtaran fetöcülerin pişmiş kelle gibi biz fetöcüyüz güçlüyüz diye siyasi hayatın içinde kalmalarına millet anlam veremiyor.

Bakıyorum savcılar, hakimler, polisler, asker yani hemen hemen kamuya sızmış bir sürü fetöcü temizlik aşamasında KHK'lerle temizlenirken partilerin içinde ablak ablak gezen fetöcülerin ağababalarına neden! Niçin donunulamıyor?

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) - Paralel Devlet Yapılanması (PDY) ile el ele verip PKK-D-HKPC ve diğer örgütlerle yaptığı iş birilikleri gündeme zaman zaman yansıyor.Fakat asıl tehlike devletin içine sızmış diğer cemaat ve örgütlerin sistamatik olarak çalışıp kendilerini gizliyerek ülke için geri gidişleri kumpasladıkları gerçeği sürüyor.

O yüzden 1.yılı dolan 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası gerçekten bu ülkenin OHAL ve benzer uygulamalara ihtiyaç duyacağı gerçeği ortada.Şöyle düşünelim Fetö finansmancıları dışarıda ellerini kollarını sallayarak güler bizleri ve çabalarımızı izliyorlar. Çünkü güçlerini yitirmediklerini düşünüyorlar bitmeyeceklerni kimselerin onlara hesap soramayacağını düşlüyorlar.

Bence hangi programları kullanırlarsa kullansınlar, hangi dünya ülkerinden destek alırlarsa alsınlar eninde sonunda Türk Milletinin nefesini enselerinde hissedeceklerdir. Çünkü devletimiz, milletimiz fetö ve ortaklarını eninde sonunda yakalayacak ve 15 Temmuz 2016 günü şehit düşüen şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacaklardır...

Fetö bitti mi bitmedi tabiki siyasi temizlikle başlayacak yeni bir dalga gelecek çünkü siyasetten destek bulan fetöcülerin başını bu yapılanmanın en derin ayağından vurmak gerekecek.

Kısacası Türk siyasetinde temizlenme ve yapılanma devri 16. Temmuz 2017 günü de millat olacağını düşünüyorum...

Adnan EREN





beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV